Lättare sätt att få seriösa samarbeten 

Detta inlägg är en annons för Adrecord och innehåller annonslänkar.

Håller du på med Sociala medier?
Du kanske bloggar eller instagramar och vill göra samarbeten med olika företag men kanske inte vet hur du ska gå till väga för att hitta det där perfekta samarbetet för just dig?

Idag så vill jag tipsa dig om en jättebra plattform för att hitta samarbeten. Adrecord är en hemsida där du skapar en egen profil och sedan länkar till dina olika kanaler, fyller i vad man har för nisch, målgrupp samt sin statistik och på detta sätt får man samarbeten.

Du ansöker på olika kampanjer om att samarbeta med ett visst företag, blir man sen godkänt så han man en viss period på sig att publicera ett inlägg.

Det bästa med detta enligt mig är att det verkligen finns samarbeten för alla oavsett om du har en stor eller liten plattform och att allt är markerat och beskrivet på ett lätt men professionellt sätt, gör att man får en god insikt i vad samarbetet önskar av just dig.

Det som jag tycker är extra bra med just Adrecord att det är seriösa samarbeten där du får betalt för ditt jobb. Detta är inga samarbeten där du som kreatör jobbar gratis utan allt är i ordnade former, något som jag verkligen uppskattar.

Det kan exempelvis stå ” Blogga om oss- Gör ett inlägg på minst 300ord där du berättar om X, utbetalning 500kr”

Adrecord är verkligen en bra marknadsplats där jag som kreatör kan möta intressanta företag.

Som influencer/ kreatör hos adrecord:

  • Få tydliga instruktioner och snabba samarbeten med bara några klick!
  • Få god och snabb hjälp av Interlaced Influencers personal!
  • Få löneutbetalningar inom 1-3 arbetsdagar!

Något att tänka på och ett tips ifrån mig är att du som eventuell influencer/kreatör inte ansöker om kampanjer som du egentligen inte bryr dig om eller har något intresse för. Jag skulle aldrig samarbete med exempelvis ”hur du bygger ett hus ifrån grunden” eller ” bilar” eftersom att detta inte är någonting som 1 är av intresse för mig och 2 inte hade varit ett genuint samarbete i och med nummer 1, vilket gör att min blogg tillslut kanske ses som oseriös och som sedan kan leda till att jag tappar både mina följare/läsare och företag som jag faktiskt vill jobba med mig.

Detta är verkligen ett enkelt och super smidigt sätt att hitta nya och roliga samarbeten på.

Bli influencer/kreatör på Adrecord KLICKA HÄR!

Nu önskar jag dig en fantastisk dag!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92