Lättare sätt till samarbeten.

I samarbete med Interlaced Influencers

Håller du på med Sociala medier?
Du kanske bloggar eller instagramar och vill göra samarbeten med olika företag men kanske inte vet hur du ska gå till väga för att hitta det där perfekta samarbetet för just dig?
Idag så vill jag tipsa dig om en jättebra plattform för att hitta samarbeten.

Interlaced Influencers är en hemsida som man skapar en egen profil på och sedan länkar till sina olika kanalen, fyller i vad man har för typ av exempelvis blogg, din statistik och på detta sätt får man samarbeten.
Du ansöker på olika kampanjer om att samarbeta med ett visst företag, blir man sen godkänt så han man en viss period på sig att publicera ett inlägg.

Det bästa med detta enligt mig är att det verkligen finns samarbeten för alla och allt är markerat och beskrivet på ett lätt men professionellt sätt som gör att man får en god insikt i vad samarbetet önskar av just dig.

Det som jag tycker är extra bra med Interlaced Influencers är att det är seriösa samarbeten där du får betalt för ditt jobb.
Det kan exempelvis stå ” Blogga om oss- Gör ett inlägg på minst 300ord där du berättar om *****, utbetalning 500kr”
Interlaced Influencers är verkligen en bra marknadsplats där jag som influencer kan möta intressanta företag för att göra upp om samarbeten.

Som influencer hos interlanced influencers:

  • Få tydliga instruktioner och snabba samarbeten med bara några klick!
  • Få god och snabb hjälp av Interlaced Influencers personal!
  • Få löneutbetalningar inom 1-3 arbetsdagar!

Något att tänka på och ett tips ifrån mig är att du som eventuell influencer inte ansöker om kampanjer som du egentligen inte bryr dig om eller har något intresse för. Jag skulle aldrig samarbete med exempelvis ”hur du bygger ett hus ifrån grunden” eller ” bilar” för jag har ingen koll eller intresse om detta vilket gör att min blogg tillslut kanske ses som oseriös och som kan leda till att jag tappar både mina följare samt företag som jag faktiskt vill jobba med mig, något att tänka på.
Detta är verkligen ett enkelt och super smidigt sätt att hitta nya och roliga samarbeten på.

Bli influencer på Interlaced Influencers-KLICKA HÄR!
Har du ett företag och vill nå ut till influencers? KLICKA HÄR!

Kärlek till dig.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92