Periodare

Det är nästan att jag vill kalla mig själv för "en äkta periodare", jag är jätteduktig på att starta upp olika projekt men är desto mindre bra på att hålla dem vid liv, detta gäller då inte hemmauppgifter som disk, tvätt och städning utan mer "jobbiga projekt".
Ett exemplariskt exempel på detta är träning och hälsa. Jag är en person som är jätteintresserad av hälsa, kost och träning, jag läser mycket om vad som är bra för kroppen, hur mycket vatten man behöver få i sig över en dag, köper hem vitaminer, ja, listan kan göras lång men ni förstår nog vad jag menar.
Är det någonting som jag verkligen är en periodare inom så är det träning. Jag älskar det den ena stunden och den andra stunden, inte så mycket. Går all in under 8 veckor och sen ingenting. Detta är så irriterade då jag vet långt där inne att jag faktiskt gillar att träna när jag väl gör det om jag får göra det på mitt set. Jag vill inte ha någon som säger "gör så här och känn så här"jag vill träna själv i min egna takt och gärna utan en massa folk som tittar på mig så det har blivit en del hemmaträning för min del, men jag har ju inte tillgång till allt hemma... Jag vill kunna springa och cykla, vilket jag kan göra på ett gym. I vilket fall.

Jag fick en stor chock när jag tidigare idag ställde mig på vågen. Jag trodde att jag hade stenkoll på min vikt och även fast det har blivit lite skräpmat och bullar nu inför jul så rör jag på mig, ta mina långa promenader med hundarna, fixar och donar. Att jag kanske skulle ha gått upp ett kilo eller två var jag väl medveten om men +5 kändes lite för mycket. Jag kände verkligen hur en ilska och ledsamhet inom mig växte sig allt starkare och starkare samtidigt som jag blev så besviken på mig själv, vad har jag gjort? Jag har aldrig vägt så mycket som jag gör nu och jag gillar det inte. Så för att starta igång enkelt genom att bara få mer koll på vad jag äter så har jag nu laddat hem appen Lifesum, en app som räknar kalorier och hjälper dig att hålla koll på hur mycket du stoppar i dig. Jag har hållit igång med lifesum två gånger tidigare och det har verkligen visat både resultat och framgång men jag vill inte att en app ska ta över mitt liv, så även här är jag en periodare, men nu är det dags att ta tag i detta, jag vet att man ska vara nöjd med sin kropp precis som det är men just nu så är jag inte det. Jag är inte nöjd över hur jag ser ut och väljer omedvetet lite större kläder som inte sitter åt. Har ni testat lifesum? Är ni nöjda?

Nästa år sak bli mitt år och jag tänker börja med att börja älska mig själv, lyssna på mitt inre. Vad vill jag? Vad mår jag bra av? Behöver jag xxxx för att må bra?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92