Lite färg har aldrig skadat

Godkväll

Hej mina vänner och godkväll!
Jag har precis slagigt mig ner i soffan med en kopp te och känner mig sådär jättenöjd med dagen, allt rullade på så otroligt bra på praktiken och när jag kom hem så stod maten på bordet, hur fin man har inte jag?
Nu sitter jag här, trött, men på ett positivt sätt, jag har faktiskt gjort saker idag och inte bara direkt hamnat i soffan efter praktiken för att sen gå och lägga mig tidigt irriterad för att jag "bara" har praktiserat idag utan jag har faktiskt fort saker och ting gjort, städat bort påsken, diskat, vattnat blommorna och fixat här hemma.
Bästa känslan, eller har jag fel?

Hur fina blommor fick inte jag av mina föräldrar samt av min syster och hennes sambo på påsk? Dem börjar tyvärr bli lite ledsna men ändå, hur härliga är dem inte och hur kan jag ha glömt att dela med mig av dem till er?

Dem är så otroligt fina och gör sig så otroligt bra på vårat matbord, lite färg har verkligen aldrig skadat ett hem.

Nu ska jag mysa vidare innan sängen kallar, jag hoppas att du har haft en helt fantastisk onsdag!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Så vackra blommor!
nouw.com/celinelundqvists
sweetwords
sweetwords,
Oh så härligt det låter och älskar muggen =D
nouw.com/sweetwords
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad mysigt det ser ut! Och så himla fina blommor ju! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Håller verkligen med dig, den känslan när man hunnit med en hel del är oslagbar!! Hoppas nu att du har en superbra torsdag fina du, kram ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92