Lite lidande...

Oj vad klockan bara springer iväg när man sitter fokuserad i saker och ting och det ledde ju tyvärr till att bloggen idag har blivit rätt så lidande, hur tråkigt?

Jag blev precis klar med redigeringen till en sak som vi ska ha i skolan under nästa vecka. Jag och min fina vän A ska jobba tillsammans och satt i början av dagen som två frågetecken, vad ska vi göra?
Men efter att vi spenderade delar av eftermiddagen tillsammans efter vår föreläsning så kläckte vi en idé som vi båda var bekväma med och som vi lyckade göra klart idag, så det är med stor glädje som jag kan skriva att uppgiften är klar och nu är jag helt klar med alla skoluppgifter tills den sista lämnas ut i början av maj så nu är det bara att hoppas att läraren gillar vår lite galna idé och godkänner oss.

Nu ska jag snabbt hoppa i duschen för att sen vänta in mamma som kommer och hämtar mig runt 21:00 för att ta oss till Göteborg och Landvetter för att hämta hem min älskade lilla syster som ÄNTLIGEN kommer hem ifrån Piteå igen. Visst, nu var det inte jättelänge sen som hon var hemma men vad gör det, ikväll kommer hon hem igen och eftersom att hon landar först 22:20 i kväll så lovade jag att följa med som sällskap och eventuellt förare även om jag lätt skulle kunna somna nu på sittande plats. Jag är så otroligt trött. J*vla pollen.

Föreläsningen på förskolan imorse gick hur bra som helst och alla vara superglada över att vi kom. Hur söta är inte 3-6åringar egentligen? Alltså jag smälter av!
Här ovan har vi vår rekvisita som vi använde oss av, hur kul?

Nej nu får jag rappa på innan mamma kommer.
Jag hoppas att ni har haft en helt fantastisk dag så lovar jag att vi hörs mer imorgon!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92