Lite Naket

Men vad klockan gick snabbt, den bara sprang iväg. När klockan var 16:45 så skulle jag hämta upp Johan på stationen så att vi två tillsammans skulle ta oss till biografen för att se på filmen som började kl 18.00, men planen var att vi skulle sätta oss på ett fik innan och ta oss en kopp kaffe och berätta för varandra hur mycket vi verkligen tycker om varandra, typ. Om man säger så här, det hela började med att jag vaknade i soffan när klockan var 16:15, alltså en halvtimma innan jag skulle plocka upp Johan... Oj då. Så det var att slänga fram allt smink, lägga ut mina kläder inför kvällen när jag kommer på mig själv med att klackarna som jag ville ha till kvällens outfit ligger ute i vårt förråd... Snabbt som ett bi slänger jag mig ut i förrådet, öppnar dörren och ja... Ni vet i fångarna på fortet som går tv4, så finns det en cell när man skall klättra över en massa prylar för att kunna nå en nyckel som sitter i taket, så kändes det för mig när jag öppnade dörren till förrådet... Så svaret på din fråga om jag lyckades hitta mina skor, nej det gjorde jag verkligen inte, jag fick tänka om och det var inte lätt kan jag lova, dels för att jag inte hade sminkat mig, klätt om och dessutom skulle hämta upp sambon inom 15minuter.

Fick improvisera helt enkelt, slutade med att jag inte tog någon av dessa skor utan ett par vita vanliga platta skor, klackarna fick stanna hemma. Men i all stress hinner man ju alltid att ta en selfie, eller hur? Alltid!

Snabbt gick det men tillslut efter lite till fixande så kände jag mig klar för smygpremiär av Solsidan, The movie. Lite sen eller ja, jättesen, stackars Johan...

På vår inbjudan så stod det något i stil med "Vi bjuder dig på Bio, Popcorn och dryck. Du får gå på röda mattan. Klädsel: Finklädd" Om man säger så här... vi fick se bion och vi fick popcorn och dryck. Hela biosalongen är ju en röd matta så det måste ju vara det dem menade med det, men finklädd? Vad fasen menade dem med det? Kanske är det ett meddelande som går ut till alla i alla städer och kanske är det så att vissa städer slår på stort med röda mattan, fotografer och ett mer mingel med tanke på att man skulle vara finklädd. Men sånt är livet, blev rätt nöjd med min snabba sminkning och outfit i vilket fall, var nog skönt att man inte gick "all in" tror jag med tanke på att jag kunde gått osminkad och i mjukisbyxor, ingen skulle ha brytt sig.

Snabb selfie innan jag bar mig ut i regnvädret, svart långärmad tröja ifrån Nelly. Smycken från Wish, hur bra är inte wish ibland? Så bra! Eftersom att jag inte han platta håret så satte jag en slarvig snodd rakt upp på huvudet. Jag har börjat fastna för det när jag vill få bort håret från ögonen, rätt snyggt också när den är så där perfekt slarvig, förstår ni vad jag menar?

Jag lovade er en bild på den röda mattan, detta var den ända röda mattan som jag såg, fin, eller hur.

Filmen var faktiskt jättebra. Tänk er ett långt avsnitt av din favorit serie, det är nog den perfekta sammanfattningen. Filmen består av otroligt mycket skratt, känslor, den berörde, den grep tag, lite naket men framför allt riktigt bra. Bra jobbat där! Var så underhållande att få återse det härliga solsidan gänget igen. Så riktigt nöjd tjej här!

Nu ska jag dricka te och se på det senaste avsnittet av bashelor, hur bra är inte bashelor? Så bra!!

Vi hörs mer imorgon vänner.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92