Så lättlurad, ett presentkort på HM var ett livslång prenumeration på något helt annat!

Jag är i chock! Så ledsen och såå j*vla arg. Ursäkta för mitt fula språk men jag får panik på sånt här! Fick precis ett mejl ifrån en okänd avsändare där det stod" Grattis till ett bra köp, din hemsida är nu öppen, hoppas du gillar vår tjänst" Eh... what? Fick en total blackout och tänkte att detta måste vara något fel, detta är ju fel skickat, jag kollade på sidan och jo men visst, där är ju mitt presentkort på bild, ett presentkort var visst en hemsida med ett livslångt avtal! Jag kommer inte ut ur avtalet någongång, endast vid min död eller att företaget går i konkurs! Vad F*N! är det här! Jag blev så arg och irriterad att jag bara skakade och tårarna sprutade åt alla håll och kanter, hur kan jag vara så lättlurad! Är detta ett skämt! Skrev direkt ett mejl på både svenska och engelska men kommer nog inte få svar på det heller. Förlåt men detta gör mig så sjukt upprörd! Så imorgon efter mitt andra möte i Varberg så blir det direkt att gå till banken och fixa ett nytt kort. Aldrig igen.

Tusen tack för era fina kommentarer på mitt senaste inlägg angående detta, så tråkigt att fler har blivit drabbade men så glad att jag nu har med er hjälp hittat en genväg runt detta. Vad då "livslängd" medlemskap, det är ju sjukt!

Jag är så sjukt ledsen och arg så att den lilla maten jag precis har fått i mig snart är på väg upp... F*N! Alltså! Igen ursäkta för mitt fula språk.


Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Hoppas det går bra, förstår din ilska! Kram
nouw.com/makeupbyekholm
Josefine,
åh man ska passa sig för att trycka på sånt! Hoppas de löser sig
www.josefinemalmqvist.nu
Lexochlogan
Lexochlogan,
Låter ju helt sjukt, hoppas det löser sig. Måste ju finnas ngt att göra 😌😠
nouw.com/lexochlogan
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92