Bakis utan alkohol?

Igår så berättade jag för er hur besviken jag var för att min klänning ifrån Cubus inte hade hunnit komma fram än och min outfit som jag hade tänkt mig till kvällen fick jag helt enkelt tänka om och jag vart så besviken. Men så fort jag hade postat detta inlägg så plingade det till i telefonen med ett meddelande om att min klänning har kommit fram och att jag kunde hämta ut det. Lycka! Sån lycka! Slängde mig snabbt in i bilen, parkerade och hämtade ut min klänning och kände mig som en liten flicka på julafton, vilken glädje! Och klänning är så fin! Jag älskar den! Precis som jag har tänkt mig om inte bättre, älskar den! Så om man säger så här än så länge så är min fynd från Black Friday en succé.

Nu skall vi snart på dop men jag känner mig idag så bakis, jättebakis trots att jag inte drack någonting igår, jag fick äran att köra. Nu måste jag tyvärr börja göra mig iordning så hörs vi igen lite senare.


Inte dem bästa bilderna kanske men bättre bilder kommer senare, älskar den i vilket fall!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92