Lucka 2- Glossybox

Andra luckan- mygga?

Godkväll kära vänner!
Hur har dagen varit? Själv har min dag gått i ett sedan klockan ringde i morse och sitter nu med otroligt trötta ögon när jag knapar ihop detta lilla inlägg och drömmer mig bort till sängen och dess varma välkomnande. Nej nu ska vi inte vara såna men ändå, men det är sanningen, rakt upp och ner.

Dagen har verkligen varit fin trotts dess höga tempo. Imorgon fyller nämligen min kärlek år och vi firar årsdag så det är med glädje och lycka i kroppen som jag kan dela med mig utav att jag är klar! Det ända jag har kvar att göra imorgon är att köpa en tårta, slå in paketen (när Johan inte är hemma) och steka pannkakorna imorgon bitti, av någon anledning så räcker det inte med pannkakor varje helg utan min man vill även starta sin dag med dem vilket betyder att jag får gå upp lite tidigare imorgon än vanligt men får starta dagen med en ordentlig lyxfrukost.

Idag så är det ju den 2 December och jag fick öppna upp det andra paketet i min adventskalender från Glossybox och idag bjöds det på ett serum till håret som luktar, rakt upp och ner mygga. Ni vet det där som man badar i under sommar halvåret för att hålla mygg och knott borta... självklart är detta värt ett försök för som vanligt väcks min nyfikenhet om produkten samtidigt som jag inte kan sudda bort tankarna om det känns "okej" att lukta just mygga efter detta... Well... svaren på detta kommer lite senare. Spännande värre dock!

Nej mina vänner, nu skriker ögonen efter sängen och sängen efter mig.

Jag hoppas att ni har haft en underbar dag!
Hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92