Lunch i solen

Eftersom att jag är hemma idag ifrån jobbet så blev jag otroligt glad och tacksam över att min fina lillasyster Elin kom förbi lite spontant med lunch och att det dessutom visade sig vara min största craving (för tillfället) gjorde inte saken sämre.

12 fantastiskt goda vegetariska sushibitar ifrån vårt favoritställe i stan SushiRo som smakade lika gudomligt som vanligt och gjorde mig och bubblan sådär perfekt mätta kunde inte sitta eller smaka bättre. Mums!


Jag måste ändå säga att dessa olika cravings som man får som gravid verkligen fascinerar mig och på sättet det får hela kroppen att verkligen längta och sukta efter just den där maträtten, drycken eller doften.

Just nu så är sushi och Proviva mango två stora favoriter på den listan, jag skulle kunna äta sushi jämt och dricka proviva när jag inte är upptagen av att äta sushi. Bara nu när jag sitter här och skriver om detta så börjar kroppen och suget efter sushi och proviva komma som en våg över mig. Smaken av en avokadobit doppad i perfekt mycket soya.... alltså jag svimmar av! Ni som är eller har varit gravida, känner ni igen er?

Det blev i vilket fall en magiskt god lunch i sällskap med min fina syster och detta var verkligen precis vad jag behövde efter starten på denna morgonen.


Jag hoppas att du har en härlig sommardag!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad snällt av henne att komma med lunch 😊.. Här är det soligt och varmt 😊.. Vad mysigt ni hade det i solen 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Världens bästa syster. Det var verkligen så mysigt! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
saralinnea
saralinnea,
Men du vad gott! Blir sushi till lunch imorgon för mig! 😊
nouw.com/saralinnea
MissJohansson
MissJohansson,
Det var det verkligen! Men vad mysigt! KraM!
nouw.com/missjohansson
Frulindhamn
Frulindhamn,
Om jag någon gång har turen att få bli gravid så återkommer jag då, haha. Men man har ju hört om kvinnor som velat ha både jord och kritor till middag, haha. Kram
nouw.com/frulindhamn
MissJohansson
MissJohansson,
Haha snälla gör det! Jag trodde nästan att det var en myt ett tag men nej, cravingen är total när den väl slår in, haha! Kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92