Lurad på flera 1000 kronor???

Jag kan verkligen vara en sån där lättlurad person, lite för lättlurad ibland tror jag, jag menar, nyss när jag satt på instagram och spanade lite så kom det upp en helt fantastisk deal från HM, där dem, nu till första advent sålde ut presentkort värda 499kr för 19kr. Wow! Vilken deal! tänkte jag och klickade lätt i mina uppgifter, det fanns endast två presentkort kvar så jag tänkte glatt, jag får nog inget. Sedan stod det där på skärmen, ditt köp har godkänts och skickas nu till dig via post.

När jag såg annonsen så var den annonserad under HMs egna sida, vilket kändes sant, men nu så är jag osäker, tänk om jag blir lurad på flera 1000kronor även om jag nu kan se att det bara är draget 19kr, men tänk om. Tänk om jag inte får mitt presentkort, tänk om jag har blivit lurad!! Visst, 19kr är inte mycket, men ändå... Visst låter inte detta lite för bra för att vara sant? Så nu får vi se om jag får mitt presentkort eller inte, jag lovar att hålla er uppdaterade.

Har ni blivit lurade på detta sätt någon gång?
Jag hoppas verkligen inte att jag har blivit lurad men man vet ju aldrig. Hur irriterande är det inte att man alltid tänker det bästa om allt och alla, oftast, så irriterande!

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Om det är så att du inte blir lurad (vilket du förhoppningsvis inte blir) är det ju verkligen ett riktigt kap du har gjort!!!!!
nouw.com/charlottelinden
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Hoppas du inte blev lurad!
nouw.com/cosmopolitanstories
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Det är lätt hänt att bli lurad, jag brukar inte lyckas bli det, men det hände på en marknad detta året, jag sa att jag ville inte ha en surfplatta eller ngt, men personen sa att det kostar inget bla bla, det brukar jag stå emot till slut gick jag därifrån med en grej att ha till plattan med internet, var ju såklart lurad men han ville inte häva köpet, som tur är kom jag ur det på annat sätt så behövde aldrig betala något. Måste vara hemskt att ha ett sådant arbete :/
nouw.com/angelicaelversson
Fröken Rödlök ,
Vill inte skrämma dig men du har troligtvis gått på en nit. Jag gjorde likadant för några år sen. Pengarna drogs för presentkortet men det kom aldtig nåt. Däremot drogs det massa pengar månaden efter. För när jag skrev in mina uppgifter så hade jag tydligen gått på nån prenumeration som inte gick å stoppa. Banken sa att det enda jag kunde göra var att spärra mitt kort och få ett nytt. Det drogs inget mer men surt för dom där pengarna jag blev av med. Rekommenderar dig att kontakta banken och sen spärra ditt kort innan det hinner försvinna nåt från ditt konto.
www.frokenrodlok.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du för din kommentar! Ska gå till banken det första jag gör imorgon och fixa ett nytt kort! Så tusen tack snälla du! <33 Tråkigt det som hände dig, förstår inte vad man vinner på att lura folk.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92