Lyx mitt i veckan

Tentan gick så bra! Vilken känsla! Jag gjorde tentan, jag lämnade inte tentan utan några tvivel att jag inte skulle ha klarat den, det kändes lätt så nu håller jag tummar och tår att jag klarade det så bra att det blir ett VG! Hade ju inte suttit fel!

Direkt efter tentan tog jag och min fina vän oss in mot stan i Uddevalla för att fira att tentan var avklarad med en mysig fika. Första tanken var att sätta oss i solen och njuta men är solen bort så är den så vi gick istället till ett jättefint cafe´vid namn Lejlas, så otroligt mysigt, bra priser och gott kaffe med bakverk, mums! Vi lyxade till det mitt i veckan helt enkelt, hur mysigt?

Nu sitter jag på balkongen med Milon med en kopp kaffe och småjobbar lite innan jag ska ta en powernapp och äta lite lunch. I kväll så väntar ett nytt arbetspass med Joyvoice och redigering av videos, svara på mejl och ja, en helt drös annat att göra. Det känns verkligen så skönt att vara tillbaka! Jag behövde verkligen denna månaden utan några måsten för att du kunna leverera och faktiskt älska det jag älskar igen. Miss Johansson forever, typ.

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Åh va skönt att tentan kändes bra!
Så härligt att kunna lämna in och känna sig lättad, istället för att känna sig nervös och orolig!!

Håller tummarna för ett VG!!!
Kram kram
jenzel.se
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det är verkligen den bästa känslan! Tusen tack!!
nouw.com/missjohansson
heyagnes
heyagnes,
grattis till tentan och vad härligt med lyx i vardagen! 😊
nouw.com/heyagnes
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Bästa känslan när man kan lyxa till det lite!
nouw.com/missjohansson
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Kul att du klarade tentan 😃
nouw.com/jenniferofhbg
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92