MadLady Gör det igen!

This Post Contains adlinks from Adviral

Som ni vet vid detta laget så fyndade jag under Black Friday och får skylla mig själv nu, när jag knappt har några pengar kvar, nej skämt och sido, idag så trillade det ner ett packet ifrån Madlady och jag är så nöjd! Alltså hur fin är inte kjolen? Ni hittar den HÄR!

0

Så fin och i ett så fint material och hur snygg är inte korsetten? Såå fin! Eller ja, vad man nu ska kalla det, störningen. Så fin, söt men samtidigt tuff liksom. Ni förstår nog vad jag menar och hur snälla är dem inte på Madlady som skickar med en liten present till mig, ett snyggt rött läppstift, älskar det! Så Madlady gör det igen och igen, blir verkligen aldrig besviken. Går det att bli besviken på madladu? Jag tror inte det.


En riktigt läcker röd färg som sitter så bra på läpparna och så lätt att applicera, tusen tack snälla Madlady! Ni kommer lätt till madlady genom att KLICKA HÄR!

Bättre bilder på kjolen och hur den sitter på kommer snart, lovar! 

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92