MakeOver

Idag har jag tagit det otroligt lugnt hela dagen. Jag och Johan startade denna lördag med att veckohandla för att sedan åka hem till mamma och pappa för att hämta Lotus som har varit hos oss idag. Lotus är vår familjehund, så jag anser att han är min hund också eftersom att jag faktiskt bodde hemma och tog hand om honom dem 5 första åren av hans liv så idag har jag fått agera matte och myst sönder med min lilla kille, självklart med mina andra guldkorn.

Men för att få någonting gjort denna härlig lördag mer att handla, mysa och vara ute i det härliga vädret så har jag gjort iordning mitt vardagsrum. Som ni säkerligen vet nu vid detta laget efter ett ex antal inlägg om min soffa som äntligen har kommit så kände jag att det var dags att göra vardagsrummet mer "färdigt" än innan. Och jag är faktiskt nöjd. Det blev riktigt bra! Inte en så stor "makeover" kanske men det gjorde mycket för rummet.

Före:

Efter:

Det kanske inte är värdens största "makeover" som sagt men det gjorde som sagt mycket för vardagsrummet. Jag är jättenöjd!
Dock så hade jag ju helt och hållet glömt bort att väggen där skänken stod innan stod där för att täcka upp gamla hål och tråkigheter från den tidigare hyresväggen så det är något vi måste fixa till, i övrigt. Så blev det riktigt bra och! Johan märkte det från första början.

Nu ska jag köra hem Lotus till min syster och svänga förbi butiken igen, jag blev så sjukt sugen på chips till kvällen. Även om vi inte ska göra någonting mer än att kolla på film så vill jag faktiskt lyxa till det lite ikväll, det är ju lördag.

Har du haft en fin dag?

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Mysigt det såg ut ☺👍👍
nouw.com/mittlivommig
Mirre,
Vart ju finfint =D
sweetwords.se
emmanathaliea
emmanathaliea,
Åh så himla fint!! Så stort och öppet 😍😍
nouw.com/emmanathaliea
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92