Makeover av balkongen

Idag har det varit en riktig fixar dag och med det härliga vädret ute med den starkt strålande solen så valde jag att fixa upp vår balkong så här lagom i mitten av april och jag är så glad att jag gjorde det för det vart verkligen så lyckat.


När jag satte igång runt 13 tiden så var jag helt hundra på att jag bara skulle behöva sopa balkonggolvet, lägga golvet (som vi tog med ifrån Halmstad) och ställa ut möblerna. I mitt huvud så skulle detta gå snabbt och jättelätt och ta max 1 timma, men när jag väl kom ut och ska sätta igång så märkte jag att det var lite mer jobb än så och alla väggar var tvungna att skuras, undrar så när det gjordes sist... för rent var det inte...

Men vem har klagat av att arbeta med något åt sig själv i en härligt värmande sol. Inte jag i vilket fall och om jag ska vara ärlig med er så hoppades jag att få en gnutta färg i ansiktet, men vi får väl se.. Men efter ett ex antal timmar senare och ett par russinfingrar så är jag klar och jag är så nöjd. Tänk vilken stor skillnad det gör mer lite ordning och reda, eller är det bara jag?

Det är absolut inte mycket för värden och det påminner absolut om hur vi hade det i Halmstad men jag är så otroligt nöjd, nu saknas det bara lite blomster och plantering sen är vi helt klara och skulle kunna leva på balkongen, typ.

Vi invigde balkongen för i år med egengjord glass och kaffe, hur mysigt? Nu måste jag bara komma på en bra lösning för hur jag ska hantera filtarna, skall jag ta in dem varje dag eller kan jag gömma dem i "planteringshyllan" på något sätt så att dem inte blir blöta... tips mottages varmt.

Nu sitter jag framför "En prinsessas dagbok2" så sänds på kanal 5 och samlar krafterna att börja städa resterande lägenhet som det ser ut nu så får vi finbesök ikväll av min mamma och syster... mys! Hur lyxigt är det inte att kunna bjuda hem familjen lite spontant? För mig som inte har bott i samma stad som min familj på 7år är det otroligt lyxigt!

Nu måste jag städa vidare!

Gillar

Kommentarer

Yela
Yela,
Super fint! 🌸
nouw.com/yela
MissJohansson
MissJohansson,
Ariella
Ariella,
Så fint det blev. Bästa accessoaren är nog vovven 😉
nouw.com/ariella
MissJohansson
MissJohansson,
Jag kan bara hålla med dig! <3
nouw.com/missjohansson
fannyterese
fannyterese,
Så fint det blev! 😍
nouw.com/fannyterese
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack!! <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92