Mål I Juni

Förra månaden satte jag upp 3 månadsmål för mig själv som en liten utmaning för den kommande månaden och eftersom att det gick bra och fick mig att tänka till lite extra så tänker jag göra precis samma sak denna månaden, alltså sätta 3 nya mål och försöka att följa upp dem och ge mig själv godkänt i slutet av nästa månad.

Men innan vi går in på månadens mål så måste vi ta en titt i bakspegeln för att se hur det gick med mina mål som jag sätta i maj, klarande jag mig?

Resultet- Maj Månad

• Stanna upp & njuta - Detta är verkligen ett mål som jag har hållit hårt i, jag har reflekterat och njutit ut i fingertopparna varje sekund av varje dag. Som nämnt innan och som jag har tjatat sönder om nu det senaste så förändrades hela mitt liv under en och samma månad. Jag gick från student till arbetande kvinna. CSN till lön. Tentor och slutuppgifter till lediga eftermiddagar. Listan kan göras lång men idag är jag inte längre student utan en titulerad tandsköterska. Går det att säga wow? I did it? Även om jag redan har gjort just det sjutioelva gånger redan...

• Ta den där drinken - Att ta just den där drinken med just en vän har varit svårt att få ihop denna månaden men jag har tagit drinkar/ bubbel med min familj och Johan ute så jag tycker nästan att detta mål är uppfyllt.

•Släppa kontrollen - Detta har varit den svåraste punkten på hela listan! Att släppa taget och våga ha det lite skitit hemma och inte diska vid varje smutsig tallrik. Om jag ska vara ärlig med er så har jag varit duktig och inte diskat för mycket även om det gör sjukt ont i hela mig när det är stökigt... så egentligen skulle jag nog inte vara helt godkänd här men för att jag vet hur jag är och hur mycket jag har kämpat för att låta disken stå så väljer jag att ge mig själv halvt godkänt.

Mina mål i Juni

1. Träna 2gånger/ Veckan.
Jag kom verkligen in i ett härligt bra flow när det gäller träningen under hela Januari- Mars och tärnade 1- 4 gånger i veckan och mådde hur bra som helt, allt fungerade jättefint med skolan och praktiken. Men när jag sedan började jobba så blev det för mycket av det goda, tiden gick inte ihop och träningen prioriterades bort vilket inte alls var bra men något jag var tvungen att göra för att gå ihop min vardag men nu vill jag åter igen få ändring på detta och få in en rutin med minst två träningspass varje vecka. Kanske ett mesigt mål men det är ett mål mot rätt riktning hälsomässigt.

2. Minst 1 picknick i det gröna.
Jag har aldrig sagt nej till en fika och speciellt inte nu när sommaren knackar på fönstret därför bestämde jag mig igår för att ett av mina mål denna månaden ska vara en picknick i det gröna. Tänk. En picknick filt, en korg full med godsaker, trevligt sällskap och ett glas rosé på det. Visst låter det drömlikt?

3. Total CLEANING.
Detta är lätt det minst roliga på min lilla "mållista" men ack en så viktig punkt för mig. Vi behöver verkligen röja upp och städa våra toaletter ifrån grunden, alltså inte bara städa det vardagliga som man kan se mellan fingrarna utan en total rengöring. Fräscht och snygga toaletter- äckligaste men kanske det viktigaste målet denna månaden.

Detta är alltså mina mål för Juni, lite annorlunda kanske men realistiskt och logiskt får jag nog säga att dem är, i vilket fall för mig.

Har du några mål för Juni månad? Något du satsar högt efter, berätta gärna i kommentarerna i så fall.

Kärlek till dig.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Tycker de är så himla smart att sätta upp mål så, speciellt om du kände att det fick dig att tänka till ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Ja, för vissa fungerar det och för andra inte men för mig gör det verkligen det. Stor kram till dig hjärtat! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92