Mål i Maj

Jag är nu inne i en period där jag försöker list ut hur jag får en bättre vardag och på så sätt må bättre. Förstå mig rätt nu. Jag mår bra, jättebra faktiskt utan det jag menar är att jag vill känna mig fräsch, pigg och hälsosam med en god planering men samtidigt kunna unna mig saker. För att få detta i rullning och inte hamna på soffan efter en dag i skolan/ på jobbet så har jag satt upp 3 mål som jag vill genomföra i Maj månad, som en bucketlist fast med punkter endast för en månad.

1. Stanna upp och njuta
Det är så mycket som händer nu i Maj och hela mitt liv och min vardag kommer att se helt annorlunda ut i slutet av månaden än vad den gör idag. Inom kort så kommer jag att sluta skolan, ta examen och efter det börja jobba. Med all den här förändringen så får jag verkligen inte glömma att stanna upp och bara njuta av stunden.

2. Ta den där drinken
Nu låter detta jättekonstigt men jag kan på riktigt inte längre räkna på mina fingrar hur många gånger jag halvt har bestämt med en vän om att vi måste gå ut och ta en drink för att sen ställa in. Visst det är inte alltid jag som ställer in men i dem flesta fall kommer det alltid något emellan och jag är så trött på det. Nu vill jag träffa mina vänner på stan, skratta och dricka goda drinkar!

3. Släppa kontrollen
Jag är en person som vill ha ordning och reda i mitt hem och i varje vrå, vet jag att köket är stökigt och att det finns odiskad disk samtidigt som jag sitter i andra sidan av lägenheten och pluggar så kan jag inte släppa disken/stöket i köket utan det ligger som ett brus i mitt huvud tills jag har fixat detta. Hur sjukt är egentligen inte detta? Så denna månaden vill jag utmana mig själv i att släppa städning och disk, inte göra det direkt utan vänta och kanske till och med be Johan om hjälp. Detta var jobbigt att skriva... vilken utmaning! Wish me good luck!

BANG! Där har vi dem, mina mål för månaden och jag är såå taggad och nervös, tänk att släppa kontrollen... hur jobbigt? Uppdatering om hur det gick, kommer i slutet av månaden.

Har du någon bucketlist? Mål/utmaningar under en kortare period?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så himla klokt verkligen ❤️ Tycker det låter som superbra mål!! ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Kram!
nouw.com/missjohansson
janielindahl
janielindahl,
Du är grym Anna! Förstår precis vad du menar med nervositeten över att släppa lite på kontrollen över saker och ting. Tvivlar inte på att du kommer klara dina mål galant ❤️
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! <3 Stor kram till dig vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Angelica,
Låter som bra och lärorika mål!
angelicawahlin.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
PTCina
PTCina,
Kör på ! Med lite pannben kan du lyckas med allt du tar dig för!
nouw.com/ptcina
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92