Mamma min mamma.

Jag har precis satt mig ner i soffan efter att precis blivit klar med städningen av hela lägenheten. Mamma bryr sig inte egentligen om det är rent eller stökigt här men det gör jag, var sak på sin plats och jag är nöjd, det ända som är kvar är att sätta nya ljus i ljusstackarna, så skönt.

Dagen har verkligen sprungit iväg, allt ifrån fix med videon, gjort miniatyrbild, svarat på lite kommentarer, städat mm hade egentligen med på min checklista att jag skulle ta tag i tvätten men jag orkar verkligen inte, så vårt sovrum med all tvätt får vara igenbommad, haha.

Nej nu ska vi dra och handla lite tills mamma kommer så att vi har någon frukost att bjuda på imorgon och lite kvällsgott till kvällen.
Så jag ville bara önska er en fin fredagskväll och en fin helg.

Vad är era helgplaner?
Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Själv varä längesen ja städa ordentligt hos mig😳😊🙈*skäms på mig hehe* va kul att din mor kommer på besök då 😊👍 själv spenderar jag min helg hos min kille 😊❤ å imorgon lördag ska vi grilla på elgrill. Gött det!😊😛
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92