Min bästa vän

Om det finns någon som verkligen hjälper mig att hålla koll på min röriga hjärna så är det min nya bästa vän som jag har fått från min bästa vän, min almanacka.

Min sambo är verkligen så emot almanackor i bok/ pappersform, han vill ha allt tekniskt, allt skall finnas via datorn eller telefonen men så är verkligen inte jag, jag vill skriva ner det och se det med ögat, tycker nästan att det kan bli för rörigt om jag bara har allt via nätet.

Så nu blir jag nyfiken, hur är du? Vill du ha allt samlat i tex mobilen eller är du som jag och vill ha det nerskrivet i en pappersbok?


Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Jag är nog mer som du då, skriver helst ner det i pappersform och helst på olika ställen för att vara säker på att inte missa något, haha.
nouw.com/taazzsih
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag brukar oxå vilja va sån som skriver ner saker på papper. T.ex när det gäller å handla så äre bra å skriva på papper(ås inte via mobil heh). Samma om jag vill skriva upp videos jag ska spela in,.. Då skriver jag oxå ner det för hand. Lättare å komma ihåg då. ☺ å samma om man har en almanacka å vill skriva ner övriga små saker. Då skriver jag det för hand oxå.😉👍
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92