Min man kan

Vilken dag, babyshower, skratt, glädje och tentaplugg. Vad mer kan man önska av denna dagen? En perfekt lill-lördag, en perfekt "start" på denna veckan och jag var verkligen helt säker på att detta var vad denna dagen hade att erbjuda men nej.

Jag har ju berättat för er tidigare att jag är en äkta romantiker och älskar kärlek och romantik så när Johan kom hem ifrån jobbet, kom in och bjöd spontant ut mig på en middags dejt på stan så smälte jag lite. Ni måste förstå att detta sker typ aldrig. Johan är inte den som bjuder ut mig eller vill göra saker spontant som att gå på stan utan han planerar alltid dem besöken innan. Eftersom att detta var nytt för mig så var jag ju bara tvungen att fråga "varför?" varför just idag och hans svar blev och jag citerar

"-Jag har tänkt på att jag ville göra något fint med dig idag eftersom att jag var borta i helgen, jag vill helt enkelt spendera egen tid med dig."

Då min man inte är den som pratar om känslor särskilt ofta så blev jag otroligt rörd och gick självklart med på en spontan dejt. Min man kan.

Vi gick till ett ställe vid namn "Hamburgareköket" (tror jag i vilket fall) och jag tog en otroligt god hamburgare med halloumi. Så nu sitter jag och pluggar lite till och är sådär gott hög på livet igen.

Finns det någon bättre känslan? Jag har fantastiska vänner, en man som älskar mig, fantastiska djur och en underbar familj, vad mer kan man önska sig?

Nu ska jag dricka lite te och kolla lite på nya säsongen av Sandhamn innan tentaplugget fortsätter.

Jag önskar er fortsatt fin kväll och hoppas att din dag har varit lika fin som mig

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92