MIN PÅSK

Jag önskar att jag hade möjligheten att verkligen bomba er med bild efter bild om min påsk men jag har helt enkelt haft det lite för trevligt eftersom att bilderna är få.

Påsken startade redan på långfredagen med glasspremiär vid vattnet med min syster, hur ofta kan man göra det den 19 April?

Med världens finaste sällskap, alltså hur fin är inte min lillasyster?

Efter vår mysstund vid vattnet så gick vi tillbaka till mig där Johan väntade med middag, grillspett med tillbehör, hur gott?
Vi avslutade dagen med en film i soffan innan vi stensomnade innan klockan han bli elva, ja, jag erkänner jag och Johan har börjat bli gamla...

Påskafton knackade på dörren och vi startade den med att städa hela lägenheten och förberedda inför påsklunchen som vi höll i.

Eftersom att jag är pollenallergiker så vågade jag inte ta in någon björk i år som jag brukar göra så fjädrarna fick bli dekor på påskbordet istället, lite gulligt ändå? Eller hur?

Min familj och min systers sambo kom, vi åt, njöt, skrattade och vi fick otroligt vackra blommor av mina föräldrar som min pappa valde ut, alltså hur fina? Min pappa kan verkligen det där med att köpa blommor, eller har jag inte rätt?

Vi avslutade påskafton hos mina föräldrar med grillat till middag, tårta till dessert, spel och skratt i mängder.

Jag älskar min familj! Alla historier från när vi var små, allt, vi är en tajt, stark och en fantastisk familj.

Idag så har vi inga direkta planer mer än att vi eventuellt får besök av min och Johans gemensam kompis ikväll för ett glas rött. Mys!

Jag hoppas att din påsk har varit helt fantastisk för det har min varit!


Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Vad mysigt du verkar haft det! Hade glasspremiär idag och det känns på nått sätt som startskott på sommaren, haha. Kram!
nouw.com/isabylund
Emma Engström,
Alltså åh, det låter verkligen som att du haft det helt fantatsikt vännen! SÅ mysigt <3
nouw.com/emmaengstrom
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så mysigt och härligt! Här blev det också glass 😊
nouw.com/juliavnmelin
janielindahl
janielindahl,
Men detta gjorde mig ju själaglad 😍 Så underbart firande ni verkar ha haft! Bara glass redan nu i april och detta underbara väder är ju helt fantastiskt! STOR kram till dig Anna, och fortsatt fin helg ❤️
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså GUUU vad underbart!! Gör mig så otroligt glad att höra vännen!! STOR KRAM och njut av denna måndag nu <3
nouw.com/matildaberlin
erikssontowa
erikssontowa,
låter underbart <33
nouw.com/erikssontowa
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92