Min Shopping!

För lite mer än en vecka sen så passade jag på att klicka hem lite nytt till mig och Johan ifrån Lager157, läs mer om det HÄR! och igår fick vi äntligen hämta hem vår beställning och jag är sååå nöjd med mina köp! Alltså går det att inte älskar lager157 just nu?


Topparna är verkligen min still ut i fingertopparna, snygga, söta, fina och fungerar fint både till jobbet och middagen, i just LOVE IT!

Blev så nöjd med dessa byxor, trodde dock att jag skulle kunna ta bort skärpet som sitter i midjan men svaret på den frågan är nej, dem är ditsydda, men vad gör det, sjukt snygga är dem och sitter perfekt!

Klickade även hem sjukt snygga, i min mening, träningskläder och denna midjeväskan. Enkel och sååå söt! Har jag inte rätt!

Jag vet att det inte blev dem snyggaste bilderna men jag var bara tvungen att testa allt och sen fota det direkt, oprofessionellt men sant, thats life I guess.

Så nöjd med min shopping!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Riktig fina köp du har gjort! Älskar att beställa saker fast man vet vad det är i de haha 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åh det är såå kul med nya kläder!! Så fint allt var ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92