Min Valborg

Min valborg var verkligen helt perfekt, kanske lite för mycket sportsnack och sport för att vara helt ärlig, men det blir väl lätt så när man har en sporttokig far och en svåger som är likadan, det är verkligen så skönt att inte ha en sporttokig sambo när inte jag heller är intresserad av sport, det är helt fantastisk!

Min valborg började och slutade på onsjö hos mina föräldrar där det bjöds på tre rätters inkluderat en grillat till huvudrätt, alltså hur gott?

Min outfit för kvällen, min nya klänning ifrån lager157 som jag piffade upp med ett par snygga örhängen ifrån cocoo.se och ett snyggt bälte i midjan. Jag blev verkligen så otroligt nöjd och är redan nu väl medveten om att jag kommer att köra på just denna outfiten både en och två gånger i sommar.

Min syster och hennes sambo stod för huvudrätten, tomat och mozzarella toppat med basilika på en grillad macka smaksatt med vitlök och olivolja, alltså... hur gott?

Till huvudrätt blev det som sagt grillat, alltså mums, rotfrukter i ugn med grillad halloumi, hur gott?

Jag har lyxen att vara tillsammans med en man som är en gud i köket, han vet vad han gör och vilka smaker man ska använda för att få till det där lilla extra så det var en självklarhet att just Johan skulle stå för efterrätten. Cheesecake i glas. Munorgasm!

Det blev ingen brasa och en skönsång ifrån manskören vid skräckland utan en riktigt fin kväll med dem jag gillar bäst, den ända som saknades vara E i norr.

Firade du valborg? Hade du en fin kväll?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
För det första; vilken underbar outfit på dig! Örhängena var verkligen pricken över i ❤️ Och sen maten på det! Så gott allt såg ut 🥰 Här åt vi också grillat hela familjen 💕
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack vännen! Det värmer verkligen! Det var verkligen så gott! Låter som en helt perfekt valborg! Kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men altlså GUUUU vad fin du var (är) hjärtat!! Och wow vad underbart det ser ut! Stor kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Men vännen! Tack och desamma till dig! Kram fina du! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh vad jag jag blir av att höra det, så himla mysigt ❤️ Du är såååå galet fin verkligen ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack hjärtat! <3 Kan bara säga desamma!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92