Mina 3 bästa tips att vända det negativt till det positivt

Att vara positiv och se allt med positiva ögon är någonting som jag har valt att leva mitt liv efter. Varför? Jo det ger mig så otroligt mycket mer. Är det mycket på jobbet så tänker inte jag "F*n vad jobbigt... det är så trist" utan jag ser det positivt istället och tänker "vi klarar detta/ Vi gjorde det!".

Jag är alltså den där jobbiga personen som många människor väljer att sucka mot eller kommenterar om. Men detta har verkligen givit mig så otroligt mycket och gjort mig till den självständiga och glada människa jag är idag.

Med detta så menar jag självklart inte att jag alltid har bra dagar, för det har jag verkligen inte utan vissa dagar är på ren svenska skit med dålig energi både inom och runt mig.
Men jag tänker ändå att med en positiv inställning och med ett leende på läpparna så kommer man långt, oavsett vad just långt är för just dig. Så därför vill jag dela med mig om mina 3 bästa tips om hur jag vänder en dålig dag till den bästa, Negativt till Positivt.

Mina 3 bästa tips att vända negativt till positivt

1. Positiv första tanke.
Din dag börjar när du slår upp ögonen i sängen varje morgon, vilket betyder att du bestämmer redan där och då hur din dag kommer att se ut, du lägger grunden för dagen redan där.
Så varför inte börja varje dag med en positiv tanke eller en mening högt för dig själv?
Detta behöver inte vara något avancerat eller energitagande, ibland räcker det med ett enkelt leende eller en positiv tanke om dagen men att starta varje dag i en positiv anda kommer att ge varje dag en positiv grund att bygga på.

2. Umgås inte med energitjuvar.
Något som jag har otroligt svårt med är just denna punken för även om jag vet att jag inte kommer att må bra av att umgås med en specifik person så går jag om och om igen med på att möta upp just denna personen för att vara snäll, en person som jag i grunden gillar men som äter upp all min energi vilket gör mig låg.
​Förra sommaren, bestämde jag mig för att inte längre lägga någon energi på dessa personer som jag har i mitt liv och inte aktivt vara "snäll" och kontakta dem utan bara omge mig med människor som ger mig energi och glädje och inte snor den som tjuvar och jag mår så otroligt mycket bättre. Så detta är verkligen ett hett tips men som också kan vara något av det svåraste att genomföra, säg hejdå till energitjuvarna i ditt liv. 

3. Du är bra. Nej... du är BÄST.
Precis som rubriken lyder så är detta det bästa för att få en underbar dag med en härlig energi och positivtet. Gillar du inte dig själv eller tror på dig själv så är det i och med det svårt att både sprida och ge tillbaka härligheter. Så även om det är svårt (och tro mig, jag har jättesvårt med detta) så tro på dig själv för du är bra, nej... du är BÄST! Ingen kan vara dig som just du.

Jag är som sagt inte någon expert på detta och nej, jag är absolut inte alltid glad och har bara bra dagar men med dessa tips så ger dig mig en otroligt fin grund att stå på.

Vad gör du för att få den där perfekta dagen?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Stort YAY på detta inlägget alltså, så himla bra och tänkvärt på alla sätt och vis! GRYMT bra <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack finaste du! Det värmer sååå mycket! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ditt leende smitta verkligen av sig hihi <3
nouw.com/emmamehrali
sandrakannasto
sandrakannasto,
Men alltså hjälp, du är så OTROLIGT vacker!! <3 Älskar allt i det här inlägget, det gjorde mig så glad 😊 Jag tror verkligen på att man ska starta sin morgon med positivitet, då blir oftast resten av dagen bra 😊 Kram fina du <3
nouw.com/sandrakannasto
CristinaS
CristinaS,
Alltså jag skulle bara vilja säga en sak : AMEN SYSTER!!! Du är en stjärna! Det är precis samma tankesätt som jag brukade ha och som nu är tillbaka! Inga mer energitjuvar! Men en positiv inställning kan det bara bli bra! Stor kram till dig vännen! 💕
nouw.com/cristinas
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh tusan så bra du är vännen, det är precis denna inställningen man ska ha! <3 Du är fantastisk, stor kram!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JAAAA! verkligen så otroligt bra tips hjärtat!! Tusen tack för dom!! STOR KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså detta inlägg är verkigen så sjukt bra, älskar det! Verkligen superfina tips du kommer med finaste du! Du är underbar! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92