Mindfullness

Någonting som jag verkligen har lärt mig efter mitt föregående år som jag framförallt tar med mig nu när jag studerar med ett fullt schema är att ta pauser, vara i nuet och känna hur och att jag andas.

Detta gör jag idag men på lite olika sätt, i bland tar jag fram yogamattan och gör ett yogapass, andra gånger lyssnar jag på musik och små städar, umgås med mina vänner eller går ut med Milon på en riktigt god långpromenad. Så när du behöver en paus ifrån allt plugg, varför inte kombinera två av dem?


Så igår efter att jag hade tentapluggat och pluggat, vart på intervju och pluggat lite till så hörde jag av mig till min bästa vän och frågade om inte vi skulle ta en långpromenad med Milon, sagt och gjort en riktigt härlig promenad blev det och hur vackert är det inte att bo bredvid vattnet?

Vi hade verkligen en helt fantastisk stund och det är så skönt när man bara kan gå, prata om allt och bara vara. För visst, det var inte det bästa vädret men ärligt talat? Vad gör det?

När vi hade gått en bit så säger plötsligt min vän ifrån ingenstans att "ja det finns saker" Det visar sig att på denna promenadsträckan så finns det en stubbe där du kan ge en sak och ta en annan sak, du får alltså inte ta något utan att lämna något, hur fint?
Tänk vilken fin sak? Jag måste gå till stubben igen, hålla lite koll på den. Har du något liknande i din stad?


Efter vår långa långpromenad på nästan två timmar så bestämde vi oss för att trippa upp till mig, dricka kaffe och fika. Alltså denna eftermiddag kan inget annat än att förklaras som perfekt, perfekt på alla sätt, så mysigt, rogivande och ja, perfekt!

Eftersom att Johan har jobbat borta under gårdagen i Stockholm och inte kommer hem först ikväll så valde jag att lyxa till det lite igår med en härligt bad med ansiktsmask. Fantastiskt!

Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på "The real housewives of OC" med en kopp kaffe innan tentaplugget väntar.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Vad gött med en härlig promenad ute då. ☺😉 å att ta med din kompis på promenaden oxå. Gött å ta dig ett bad i karet oxå 😉 det var längesen jag gjorde det hehe!
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja en riktig toppen dag! 😊
nouw.com/missjohansson
Petra,
Det är så järligt med vänner som alltid finns där! Skönt med långpromenad i det härliga vårvädret...
www.pellasinspiration.se
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det var verkligen toppen! 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92