Missförstå mig inte nu.

28.7.20

Godmorgon!

Hur mår du idag? Jag mår riktigt bra efter att jag har sovit en hel natt utan att behöva gå upp på toaletten förs klockan var lite efter tio imorse. Alltså magi! Ska jag vara ärlig med er så tror jag inte att detta har skett under den tiden som jag har varit gravid. Galet. Utöver det så har min foglossning dem senaste dagarna verkligen tagit en skarp kurva neråt och igår var det så pass illa att jag knappt kom upp i sängen. Jag gör mina övningar men just nu känns det som att det bara blir värre om jag gör dem vilket det säkert inte blir utan det är nog bara en känsla och det blir säkert bättre ju längre tid som går med övningar mm men nu börjar det bli jobbigt.

Missförstå mig inte nu. Det är jobbigt för att jag känner mig som en stel pinne som vill springa, gå långa promenader med Milon och hitta på aktiva saker men som inte kan göra det just nu. Jag vet att detta leder till något magiskt så behöver smärtan och min rytm bli värre så får det helt enkelt bli det, när vårt mirakel kommer till värden så försvinner detta och jag kan sakta men säkert börja springa, gå långa promenader och hitta på aktiva saker igen. Ingenting blir bättre av ett negativt tänkande.

Just nu så sitter vi och kollar på en serie samtidigt som regnet vräker ner utanför fönsterrutan och dagens planer består utav att rensa och baka sockerfria kanelbullar. Åh det vattnas i munnen bara jag tänker på det!

Jag hoppas att du får en fantastiskt dag, har du något planerat?

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Här hemma finns inga planer heller förutom att göra precis vad vi vill och känner för det. Vad det nu blir vi får se. 😊 Ha en fin dag vännen!
nouw.com/cristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Hoppas du får en jättefin dag! Stor kram!
nouw.com/missjohansson
Hilma
Hilma,
Massa kramar till dig fina du! Hoppas allt går bra med bakning och rensning ❤️
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,
Massa kramar till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92