MITT BÄSTA BESLUT

I samarbete med korkortskolan.se

Något som jag visste att jag ville göra redan som en liten flicka var att jag en dag skulle få köra bil. Då skulle det vara en rosa liten cab med rosa inredning och innehålla en cool cd-spelare så att jag kunde spela min favoritmusik på högsta volym, den skulle se likadan ut som min Barbie bil och kunna spela hög musik precis som min morbrors bil kunde, jisses vad gammal jag är när jag ser tillbaka... anyway..

När jag var 19 år gammal tog jag beslutet om att ta mitt körkort och den 12 Juni 2012 blev min barndomsdröm sann och jag fick mitt körkort i min hand och har inte släppt det sen dess och jag kan idag med handen på hjärtat säga att detta var mitt absolut bästa beslut. Att ta körkort.

Om det är någonting som jag inte har varit så öppen med här på bloggen så är det faktiskt att jag ha en lätt dyslexi. Detta betyder att jag har haft svårare än andra att plugga till tentor och alltid har behövt mer tid att förstå, så när dagen kom och jag beslöt mig för att sätta igång med mitt körkort så var det med blandade känslor av nyfikenhet och osäkerhet som jag inledde min resa till det rosa lilla kortet med tankar om att jag kanske inte skulle klara av detta pga min dyslexi när det kom till teorin.

Alla lär sig på sitt egna sätt och att sitta med böcker dag in och dag ut fungerar inte för mig, jag blir uttråkad och tänker direkt på annat så för att jag ska lära mig så måste det hända något kreativt, jag måste tänka till och dra mina egna slutsatser till varför resultatet blir som det blir, därför älskade jag att plugga teori på körskolan eftersom att det inte handlade om böcker där utan olika typer av quiz, det blev alltså ett mer kreativt sätt för mig att plugga in teorin.Det gick bra för mig tillslut, efter andra skrivningen av teorin så hade jag mitt körkort i handen men om jag hade kunnat plugga på teorin hemma dygnet runt på samma kreativa sätt som på körskolan så hade jag kanske klarat körkortsfrågorna på första försöket. Om jag hade tagit mitt körkort idag så har jag absolut använt mig utav körkortskolan.se, en hemsida full av all information och vägledning till körkort som är tillgängligt överallt och dygnet runt.

På denna fantastiska hemsida så hittar du:
• Olika körkortsfrågor.
• Kan kolla på olika videos
• Lagar och Regler

Så sitter du och håller på att ta dina egna steg mot körkortet just nu så tveka inte att klicka in till körkortsskolan, du kanske är precis som jag och inte vill sitta dagarna ut med böcker utan faktiskt gillar när det händer mer saker och du får vara kreativ. Du kommer att lyckas och du kommer att älska friheten av att ha ditt körkort. 

Och till dig, som mig som har ditt körkort i handen, varför inte smita in på hemsidan och göra några av frågorna för att se hur mycket du kommer ihåg, det är ju alltid bra att hålla minnet uppdaterat.

Att ta körkort var ett av dem bästa besluten som jag kunde ta och jag är så stolt över mig själv som faktiskt lyckades trotts mina rädslor. 

Läs och hitta mer om körkort, vägen till körkort och mycket mer HÄR!

Gillar

Kommentarer

Tjejensparadox
Tjejensparadox,
Stort grattis till körkortet, det är en väldigt skön känsla att kunna ha ett faktiskt! 😊 <3
nouw.com/tjejensparadox
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Finns inget bättre! Tack, haft det i lite mer än 7år och var verkligen det bästa beslutet! Kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Yela,
De är verkligen såå bra att sånt finns! Jag använde i princip bara frågor och inte böcker när jag tog körkoret då jag verkligen inte har tålamodet till att läsa och bara glömmer av mig. Superbra tips fina du 🤗❤️
yela.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack finaste! <3
nouw.com/missjohansson
Hannas krypin,
Grattis till körkortet, det är en stor frihet att få köra bil. Bra samarbete tycker jag.
hannafialotta.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! det finns inget bättre, 7 år av ren glädje! Tack! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
evelinarou
evelinarou,
Grattis fina du! 😊 <3 Jag har inget körkort än, men det är ett projekt för framtiden 😉
nouw.com/evelinarou
MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en jättefin plan! Helt underbart att ha det, en stor frihetskänsla. Tack, 7år senare! Så kul! Kram!
nouw.com/missjohansson
Madde,
Så bra att du tog det. Många skyller på allt, men du visar att det går. Tog körkortet så fort jag fick, var 18, men var gravid och födde barn under tiden.
www.nouw.com/madelena
Michelle ,
Va kul att du fick ditt körkort 👏🏻 Man kan om man vill allt 😃
michellefrandell.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Kunde inte sagt det bättre själv! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92