Mjölk i skafferit tack!

Godmorgon. Eller ni ljög jag. Idag är jag trött. Typ den tröttaste personen i hela världen för att på ett höger citera Karlsson på taket. Men du vet den där känslan när hela kroppen är tung huvudet, ögonen, armarna ja allt känns tungt och trött. That me today!

W vaknade vid 04 och tyckte att det var dags för oss att stiga upp. Jag försökte få honom att somna om i ca 40 minuter men eftersom att ingenting fungerade och jag visste att Johan startade dagen med ett viktigt möte så bestämde jag mig att det bara var att lämna den varma och sköna sängen och ta oss ut i vardagsrummet.

Väl i soffan fick W lite välling och somnade sött om en liten stund senare. Vi kunde smyga in i sovrummet igen och jag kunde lägga på 2 timmar till min ”totala sömn inatt i timmar” box.

Nu har vi varit uppe sedan klockan 08:00 och jag dricker mugg efter mugg av kaffe och hoppas på att snart piggna till. Jag ställde in mjölken i skafferit utan lock. Johan hittade mjölken och undrade vad den gjorde där. Helt ärligt mina jag inte.

För att göra det bästa av situationen så blev det lite ”lyx” till frukost för min del. Mozzarella smörgåsar toppade med cocktailtomater och salladskrydda, olivoljan fick tyvärr utebli eftersom att den var slut. Men vad jag behövde detta till frukost! Det vart så gott.

Sammanfattande… idag blir det en lugn dag. W är feberfri och sig själv till 100% igen vilket gör mitt mamma hjärta sjungande lyckligt!

Jag hoppas att du får en fantastisk dag!
Sov du bra inatt?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92