Mysig start på dagen

Mysig start på morgonen

Vilken härlig förmiddag jag har haft.

Efter en natt med helt okej med sömn då jag bara behövde gå upp sådär 2 gånger så vaknade jag upp och kände mig utvilad. Morgon bjöd på en härlig frukost på stan med min fina vän Ulrika. Cream Cheese bagel & en chailatte med trevligt sällskap och intressanta samtalsämnen är verkligen ingenting som jag säger nej till.

Tanken var att vi skulle sitta kvar på Espresso House och jobba vidare med vårt men eftersom att deras nätverk låg nere blev det inte mycket gjort och vi fick istället vaggandes och haltandes (i vilket fall ifrån min sida) ta oss hem till Ulle där vi fortsatte att mysa vidare med lite isvatten och egetarbete. Alltså, ska vi ta två sekunder och bara säga, hur mysigt?

Nu har jag precis avslutat mitt första av dagens tre samtal och ska nu bara snabbt fylla på mitt vattenglas innan det är dags för samtal nummer två.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Åh vad mysigt med fika!

nouw.com/linnealarssonss
MissJohansson
MissJohansson,

Det var det verkligen! <3

nouw.com/missjohansson
Johannna
Johannna,

Det lät ju riktigt mysigt 😍

nouw.com/johannna
MissJohansson
MissJohansson,

Det var det verkligen! <3

nouw.com/missjohansson
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh så mysigt! 🥰 såg ju inte helt fel ut😍

nouw.com/emelieanderssoon
MissJohansson
MissJohansson,

Det var det verkligen!

nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Det där såg inte helt fel ut kan jag säga, så himla mysigt! Idag gör jag inte så mycket faktiskt, försöker komma på lite videoideer bara: En helt perfekt dag enligt mig! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,

Låter verkligen perfekt! Stor kram fina du! <3

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92