Mysigt Värre

Innehåller affiliate-länkar

Jag sitter i vardagsrummet fullt med ljus tända och avnjuter en kopp te med ansiktsmask tillsammans med alla djur och kollar ikapp på Bachelor och bara njuter. Denna dagen har verkligen, liksom alla andra dagar flygigt iväg med en väldig fart så att få en avslappnad kväll med lite reality i sällskap av mina guldkorn är det bästa som kunde hända nu ikväll.


Vi hade det jättetrevligt på pinchos med familjen och firandet av Johan, lite mer i förskott kunde ju inte gått bättre. Jag är verkligen så lycklig över att jag har en så fin familj och pojkvän när vi kan spendera så mycket tid tillsammans och ändå skratta, mysa, äta gott och bara va. Älskar det.

Så nu sitter jag här, jättenöjd, avslappnad och lite ful, man är ju inte världs snygg i anskritsmask direkt.

Sen måste jag passa på att tipsa er om min favoritrengörings hjälpreda, kan man säga så? Det är denna lilla söta rosa puck som vibrerar bort allt smuts i från ansiktet ifrån Foreo, JAG ÄLSKAR DENNA! För mig fungerar den hur bra som helst och jag har använt denna typ i snart 1 år med större eller mindre uppehåll, jag är ju som sagt en äkta periodare, men vem är inte det.

Nu ska jag mysa vidare innan sängen kallar. Imorgon så fyller Johan år och då blir det ännu mer firande!

Sov så gott.

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Men åh myyys😍😍
nouw.com/johannna
MissJohansson
MissJohansson,
MYS! Verkligen 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92