När spontant blir till minnen av guld

Hösten är här

Vilken härlig start det blev på den här dagen. Jag sitter just nu hemma hos min syster Elin och skriver till er efter en underbar promenad vid Vänern och ser hur hon gör iordning en lätt lunch till mig. Nu när jag är gravid och hungrig jämt så är det bra att man har snälla systrar som bara ställer sig utan att begära någonting tillbaka och gör iordning en omelett. Det är äkta syskonkärlek.


Så nu sitter jag här, med rosenröda kinder vid Elins dator och skriver till er och ser detta som det första tecknet på att hösten faktiskt är här och jag älskar det.


Vi tog oss ner till ett par klippor som inte ligger långt bort ifrån Elins lägenheten och slog oss ner precis vid vattnet och bara njöt av det tysta, det stilla med endast vågorna som slog in mot berget som lät. Solen strålade oss varma medans Milon sprang runt och allt var verkligen bara perfekt!

Älskade stad, älskade syster och hund. Dessa stunder kommer man aldrig att glömma bort. Dem där spontana stunderna som blir till magiska ögonblick. Guld.

Vad gör du idag?

#bestofnouw #nouwseptemberchallenge #missjohansson

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Ser så härligt ut!

nouw.com/linnealarssonss
MissJohansson
MissJohansson,

Det var det verkligen! <3

nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
MissJohansson
MissJohansson,

Det var underbart!

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92