Nästa projekt.

18.7.20

Godmorgon!

Fast egentligen så skäms jag nästan lite för att uttrycka mig med just de ordet eftersom att klockan är efter tolv på förmiddagen och J i samma sekund står och gör i ordning lunch till oss båda. Men sånt är livet.

Jag sitter i skrivande stund vid köksbordet med en tallrik yoghurt och kollar runt på Pinterest efter inspo till vårt sovrum. Eftersom att denna semestern än så länge inte har bjudit på det bästa mest underbara vädret så känner både jag och J att vi vill göra någonting, starta ett projekt och eftersom att lillens rum redan är klart så tänker vi att vårat sovrum står på tur. Så idag (eftersom att vi åter igen bjuds på ett otroligt tråkigt väder) så ska vi åka runt i lite butiker för att kolla på färg, inredning och mer inspiration. Alltså hur mysigt?
Dock har jag fastnat för färgen "Morning Haze" ifrån Rusta. Tror verkligen att det kan bli superfint!

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ibland blir man verkligen så sugen på att göra om och Pinterest är perfekt för att hitta inspiration! Dock kan det bli jobbigt när man ser för mycket man vill ha, beslutsångest :'D Hoppas ni hittar något roligt idag! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Kunde verkligen inte sagt det bättre själv. Bestlutångesten har minst sagt gjort sig påmind idag men nu är vi överrens om hur vi vill ha det.
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Alltid kul med projekt 🤗
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Ska bli så kul att se resultatet 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92