Nedräkning har startat!

Kaffet tickar på i köket samtidigt som Milon ligger med sömniga ögon på golvet framför mig efter vår promenad som vi tog i sommarsolen direkt efter att jag kom ifrån jobbet.

Jag mår så sjukt bra just nu, pirret ligger som en svag kolsyrad läsk i magen och jag ljuger inte om jag säger att jag tittar på mobilen och klockan var femte sekund för att se om Johan har hört av sig, det är nämligen så att när han kommer hem ifrån jobbet så kommer han hem med vår nya pärla och jag kan inte sluta att le! I en vecka har vi nu väntat och längtat och nu är äntligen dagen här.

Jag har till och med dagdrömt lite om hur långt vi vågar åka idag , det känns ju lite underligt att åka till typ Göteborg bara för att "test"köra, det kostar framför allt pengar men ändå! Jag vill köra min bil and thats it!

Nu ska jag ta mig minst en kopp kaffe, diska upp i köket samt räkna ner minutrarna tills min snygga man rullar fram.

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Vackra, fina du😍Åh vad kul att du mår så bra vännen, det syns verkligen att du är
lycklig🥰Kramar!!
nouw.com/sandrakannasto
MissJohansson
MissJohansson,
Finaste du! Tack & desamma!! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
janielindahl
janielindahl,
Alltså Anna!! Ditt leende är ju guld 😍 Förstår lyckan och pirrigheten! Så klart ni ska testköra ❤️ Stort grattis till bilen!
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh men för det första, du skiiiner!!! Såå galet fin du är ❤️ Och så himla glad jag blir av att läsa hur bra du mår, du förtjänar verkligen det bästa ❤️ Stor kram och grattis till nya åket ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92