New In

This Post contains adlinks from Adviral

Vem älskar inte när man får paket i brevlådan, oavsett om man har beställt dem själv eller om dem kommer som en överraksning så är det verkligen ALLTID lika kul, har jag inte rätt?


I fredags så var jag och hämtade ut inte bara 1 utan 2 efterlängtade och härliga paket innehållande både nya skönheter till min mobil men också en bok som jag länge har tittat efter men inte förs än nu klickat hem.

Ni vet ju att jag ÄLSKAR iDeal of Sweden och har faktiskt bara skal till min iPhone8 ifrån dem och nu även dessa två skönheter i min lilla samling.

Just nu så har iDeal Of Sweden hela 20% rabatt på hela sortimentet! Använd rabattkoden: 20WITH så får du 20%rabatt, så kanske även du hittar någon ny skönhet till din "bästa vän"

En bok som jag har varit intresserad av ända sen jag för första gången la ögonen på den är den här, "Yrke Influencer- Så gör du karriär på nätet"

Ibland kan man inget mer än att älska reor och speciellt bokrean som gjorde att jag kunde klicka hem denna för typ ingenting. Jag har inte hunnit kolla så mycket i den men den är så fin. Mycket mindre än vad jag trodde men såå fin! Det ska bli en fröjd att läsa denna och ta lärdom av det som jag kanske kan få med in här i bloggandes värld.

Har du läst den?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

cassandralun
cassandralun,
Snygga mobilskal!
nouw.com/cassandralun
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92