NIKE ON SALE! OMG

Vem har sagt att du inte får vara snygg på gym?

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE

Något som verkligen har blivit ett stort intresse för mig under dem senaste månaderna är träning! Jag vet, det är helt sjukt och jag förstår helt och hållet om du tappade hakan just för jag är ju, eller rättare sagt, jag var ju världens soffpotatis som nu hänger på gym 3-4 gånger i veckan och älskar det! Jag ser resultat i min kropp samtidigt som jag känner resultat vilket är så coolt. Kan jag kan du.
För ett tag sen så var det bara jobbigt att gå till gymmet, jag skämdes på gymmet och när jag väl kom dit så ville jag bara hem igen och det var snabbt medans jag idag saknar gymmet om jag inte har varit där på en dag! Hur sjukt?

I vilket fall. Just nu så har mina favorit NIKE VÄRLDENS SALE! Hur bra?
Jag vet inte om det bara är jag men jag gillar verkligen att känna mig lite snygg på gymmet. Inte snygg som "snygg" alltså snyggt sminkad och en perfekt håruppsättning utan mer att vet att mina träningskläder är sjukt snygga. Förstår ni hur jag menar? Så är du som jag så har vi båda två VÄRLDENS deal här nu med NIKE så att båda två kan vara snygga på gymmet! Nice!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92