Nu blev det...fel

Nej, det blev ingenting mer av denna dagen, jag har gjort mat och solat, ätit glas med min syster och fått färg och nu är klockan lite över 20.00 och jag funderar på att ta en kväll i soffan framför tv:en med en massa serier eller må bra filmer för att fira att min "långa helg" har startat, det lät väl inte helt fel? Det låter helt rätt i mina öron dock.

Jag älskar verkligen tiden som är ute just nu varmt, skönt och så vackert. Vi har det verkligen lyxigt som bor så nära vattnet, en promenad på 1 minut och man är vid paradiset i Vänersborg i min mening. Tänk att jag stod här för en vecka sen och kollade på valborgselden tillsammans med Milon i vinterjacka och frös medans jag idag har spenderat dagen ute i solandes i solen med endast linne och kjol utan jacka. Nu när man tänker på det så är det rätt galet egentligen! En vecka, 7dagar är ju inte särskilt långtid om man tänker efter.

Dagen har varit så mysig och som jag brukar säga helt perfekt. Fler av dessa dagar tack och jag har till och med fått en bränna! Jag har jättesvårt för att få färg annars och brukar få leta över hela kroppen om jag har fått någon färg under dagen överhuvudtaget. Men inte idag.

Inte dem bästa bilderna och jag är ju röd... inte brun men det är färg vilket är helt nytt för mig. Och en sak som jag ser nu... ser nu att jag bär mitt turhalsband även om jag tar av det sedan... upps.

Nu ska jag mysa vidare. Har du haft en fin dag?


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92