Nu får min otur vara slut!

Den här dagen fortskrev verkligen inte som jag trodde att den skullen göra. Allt började otroligt bra med en mysig morgon med djuren framför tv:en, jag har äntligen beställt min outfit till examen och allt vara bara bra tills jag skulle åka för att hämta mamma. Jag kommer ner till bilen och ser direkt att fm-sändaren med tillhörande laddar- sladdar med tillhörande adapter mm är borta, fine, tänkte jag, Johan tog den till jobbet i jobbbilen idag men eftersom att jag ser att en påse ligger i framsätet som inte alls ska vara där så ringer jag Johan och frågar om han har tagit den och om han har varit i bilen på morgonen, det är där jag inser vad det är som har hänt. Vi har haft inbrott i bilen natten till idag. Johan har inte varit i bilen eller tagit med sig fm-sändaren. Inbrott. Bara ordet känns så läskigt. Någon främling har varit inne i vår bil och snott våra saker, bara den vetskapen ger mig kalla kårar. Nu har vi inte blivit av med mycket eller dyra saker men ändå. Vad ska en främling med exempelvis Milons bilbälte till? IDIOT!

Min dag blev som sagt verkligen inte som jag planerade att den skulle bli... allt är i vilket fall polisanmält och jag har låst bilen typ 4gånger extra bara för att vara säkert och parkerat den så att vi ser den ifrån vår lägenhet. Fy fan! Nu får vår otur vara slut.. detta är fasen inte kul!

Hoppas att din dag har varit så mycket bättre och helt perfekt!
Nu ska jag kolla vidare på eurovision, jag var bara tvungen att få skriva av mig av min irritation och ilska över vad som hänt idag. Heja Sverige!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92