Nu kommer nervositeten

Så spänd, taggad & full med energi men samtidigt nervös!

Okej... om 1 timma gäller det. Vill du veta mer och vara med? KLICKA HÄR (du behöver inte ha facebbook)

Jag är både exalterad, taggad och över peppad på detta samtidigt som jag börjar bli lite nervös. Fjärilarna i magen märks av, eller är det kanske bubblan som sparkar? Något av det är det i vilket fall men den känslan som tar över allt är att detta ska bli så sjukt KUL!

Idag så ska jag ha min första live på min facebook sida Your Decision med temat: Är det viktigt att ha en röd tråd i sina sociala medier.

vilket jag själv tycker är ett otroligt intressant tema. Idag så pratas det mycket om att om man vill komma någonstans med sina sociala medier och använda sig utav dem på ett annat sätt än bara privat så måste man veta vad man vill göra, följa den röda tråden.

Skulle du vara intresserad av att vara med på denna härlig live så är du mer än välkommen! TRYCK HÄR för att komma till fb-sidan och ansök om att gå med i gruppen eller tryck HÄR för att komma direkt till liven, du behöver inte ha facebook så kör liven igång kl 19:00!

Så poppa popcornen, ta fram papper och penna och njut av en timmas (kanske lite mer eller mindre) härlig live med nya lärdomar som kanske kan hjälpa dig att få en djupare insikt i hur dina sociala medier ser ut idag.

Nu ska jag andas och peppa! Vi ses på liven!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Spännande!! <33
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,

Verkligen! Så glad över att det gick så bra! <3

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92