Nu ska jag vara brutalt ärlig

Jag saknar detta....

Godmorgon mina vänner!
Hur mår du? Jag ska vara helt öppet ärlig. Jag saknar nouw... något enormt när det kommer till bloggandet. Kanske var jag för snabb med att byta, kanske är det där med att driva min egna "blogg" på egen portal min grej. Kanske är jag för lat för att lära mig eller så är jag bara enormt bekväm med detta.

Här vet jag hur allt fungerar. Här kan jag lätt läsa och integrera med andra bloggare. Här kan jag blogga från mobilen. Här är jag lite mer mig själv. Här är jag trygg.

Visst låter det konstigt? Men om sanningen ska fram så har jag faktiskt inte bloggat kontinuerligt sedan jag bytte. Där får jag bara en massa spam, uppdateringar och "fel" meddelanden som gör mig rätt så jätte tokig. Galen.

Så jag tror att jag har bestämt mig. Jag tror jag kommer tillbaka. Det känns liksom rätt, lätt och roligt samtidigt som det är en liten blogggnista som tänds inom mig.

Så vad kan du förvänta av mig här på bloggen?

• Min resa med att starta upp mitt egna företag "Your Decision och allt vad det innebär
• Min vardag som nybliven mamma till lille W (eller ja han är inte så liten längre, hela 7 månader)
• Uppdateringar från Youtube, Instagram m.m

Alltså kort och gott mitt liv.
Jag hoppas att ni tycker att det är lika kul att jag är tillbaka här som jag tycker. För mig är det faktiskt en sten som har lossnat. För precis som jag skrev innan. Detta kan jag. Det är här som mitt liv i bloggform här hemma.

Nu önskar jag dig en magisk dag så hörs vi snart igen. För du. Jag har saknat dig.

#jagärtillbaka #jagharsaknatdig #tillbakapånouw #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

EliinaSvensson
EliinaSvensson,

Välkommen tillbaka 🤗 Jag har bloggat här flera gånger, sen tagit olika långa uppehåll, men slutar alltid med att jag kommer tillbaka hit 😉

nouw.com/eliinasvensson
MissJohansson
MissJohansson,

Tusen tack snälla! Men eller hur är det så! Bästa portalen helt klart! ❤️😽

nouw.com/missjohansson
Frulindhamn
Frulindhamn,

Jag är helt med dig. Har bytt portal ibland när nouw krånglat, men denna är verkligen den bästa och det är så mycket socialare än att blogga på egen hemsida tycker jag 🙏🏻 kul att ha dig tillbaka!

nouw.com/frulindhamn
MissJohansson
MissJohansson,

Kunde inte sagt det bättre själv. Precis av den anledning som jag bytte när jag tyckte att det var lite för mycket krångel under ett tag. Tack snälla du ❤️❤️

nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Så kul att du är tillbaka 💕

nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,

❤️❤️❤️ tack snälla! Det är så kul att vara tillbaka ❤️

nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,

Ja jag håller med dig, också försökt blogga på egen portal förut men det blir bara massa krångel, tycker nouw är enklast och smidigast!

nouw.com/celinelundqvists
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92