Ny vecka med nya möjligheter 

Måndag 14 juni

Regndropparna börjar så sakta fylla på mitt fönster med små, små vattenprickar och jag kan inte göra annat än att titta på.
W sitter bredvid mig och leker med sina klossar medans jag har satt igång nyhetsmorgon och hämtat dagens första kaffe. Finns det något bättre sätt att starta morgonen på? Jag tror inte det och då är klockan inte ens nio.

Idag så är planerna få. Eftersom att det ska regna hela dagen här i Vänersborg så funderar jag på om vi bara ska hålla oss hemma och mysa dagen lång. Bara för att typ.

Jag är ett stort fan- Möt mina favoriter

Igår så uppdaterade jag även min youtube kanal med en ny riktigt mysig vlogg. Vi besöker Vårviksgård i Trollhättan och hälsar på djuren. Springer på glada studenter och äter en magisk bakelse.
Jag har sagt tidigare att jag inte vill "nischa" ner min kanal. Varför? Jo, för att jag vill göra detta för att det är kul. Jag vill inte ha någon press på mig utan har valt att lägga upp videos 2 gånger i veckan men dem har i dem flesta fall varit i vloggform så ja, om jag ska ta två sekunder och lägga handen på hjärtat och vara helt ärlig så har jag nog gått emot mig själv och nischat ner min kanal till en härlig vloggkanal så skulle du ha några minuter över så kolla gärna in min kanal. Då hade jag blivit glad.

Nu ska jag dricka vidare på mitt kaffe och bygga klossar med W.
Har du något kul planerat idag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Ha en fin dag <3 Kram

nouw.com/louiseedling
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92