Nyårsafton

Min nyårsafton blev precis som vi ville ha den, lugn och skön med god mat och mysigt sällskap. Jag vart, om jag ska vara ärlig, jättenervös inför 12 slaget i och med djuren, Milon bryr sig inte så mycket medans mina föräldrars hundar inte alls gillar det, så om man säger så här, förberendeslerna inför kvällen började jag med redan i fredags, så som att jag drog för alla fönster på nedervåningen.

Allt gick i vilket fall hur bra som helst och när klockan slog 12 så sov samtliga djur djupt och jag och Johan kunde kyssa in det nya året, romantiskt va?

Självklart så hade jag lite för mycket innanför huvudet igår och glömde ta en outfit bild, är man verkligen en bloggare/ youtuber om man glömmer en så otroligt viktig sak?

Om det är någonting som både jag och Johan älskar att göra till alla ”festliga” högtider så är det att planera maten, tre rätter, vad annars? I vilket fall när det gäller oss.

I år så var detta det första året som jag är vegetarian på nyår så vår klassiska nyårsmeny med fläskfilé, baconlindade dadlar fick helt enkelt planeras om. Vi var dock båda två klara med att vi både vill ha något fräscht, inte för såsigt och inte för fett men festligt.

En mozzarella/tomat tallrik med stekt bröd i olivolja till förrätt, vår egna favorit ”ullepizza” till huvudrätt och sedan hemmagjort glass med egengjord jordgubbsås toppat med mandel till efterrätt, allt var så otroligt gott och vi kunde inte ha valt eller gjort någonting bättre.

Idag så är vi stort sätt soffliggandes, visst för någon timma sen så åkte vi till skogen med hundarna och har direkt när vi kom hem hamnat framför filmen ”hobbit” i soffan och tar det lugnt. Vi har tillochmed redan beställt hem pizzan tills ikväll, vad är pizzadagen utan en pizza? Prisa manen som skapade onlinepizza.

Hoppas att ni hade en fantastisk nyårs kväll/ natt.

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Gott nytt år!❤️
nouw.com/liindfors
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92