Ny bloggheader

Min första tanke när jag startade denna bloggen var att detta skulle vara en "systerkanal" till min youtube kanal när allt skulle vara sammansatt med vad som händer på youtube fast i textform. Nu när jag har bloggat ett tag så känner jag hur jag mer och mer har lämnat youtube här på bloggen utan bloggar om det jag brinner för, mode, skönhet, mig själv, mina åsikter mm och jag gillar det. Visst är det konstigt hur en tanke helt plötsligt bara kan ändras, snabbt och lätt.

I vilket fall, i och med detta så har jag suttit och pillat lite på en ny header ikväll och jag är faktiskt jätte nöjd med resultatet.. Nu är bloggen, bloggen och youtube, youtube, hur bra? Så bra! Självklart kommer jag uppdatera om mitt youtube här också men idag så slänger jag min gamla blogg idé för plats för nya. Ny header, ny blogg, typ.


Jag är som sagt supernöjd med resultatet, vad är det med tegelväggar? Det känns som att allt blir så mycket snyggare med en tegelvägg som bakgrund, eller är det bara jag?
Jag har alltid drömt om att ha en vit tegelvägg som fondvägg i mitt vardagsrum, tapet som trä som äkta, hur snyggt? Så snyggt!
Nu ska jag försöka få i mig en macka och en kopp te, illamåendet sitter fortfarande i, någon som har något bra tips på hur man blir av med sitt illamående? Tips mottages varmt.

Bilderna är lånade från Google. Inspo deluxe!

Gillar

Kommentarer

Jiimo
Jiimo,
Vi har tegelvägg o visst är det sååå snyggt😊😊
nouw.com/jiimo
MissJohansson
MissJohansson,
Så snyggt! I min nästa lägenhet skall jag allt fixa en vägg bara för att det är så sjukt snyggt <3
nouw.com/missjohansson
Jiimo
Jiimo,
Det tycker jag absolut att du ska 👍👍
nouw.com/jiimo
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92