Obligatoriskt- Naturligtvis

Klockan är inte ens 17:00 i skrivande stund med trots det så känns det ändå som att vi är klara med dagen. Allt har gått i ett enda sen vi öppnade ögonen i morse och med tanke på att vi båda är rätt sega idag efter gårdagens festligheter gör inte saken bättre.

När klockan slog elva kom mamma och hämtade upp oss för bärhjälp hos dem och sedan även på ikea, som jag berättade imorse så har dem precis renoverat klart deras sovrum så dagens besök till Ikea bestod utav att hämta hem deras nya garderob som jag gissar att mamma just nu sitter och försöker att bygga ihop.

Jag och Johan kom hem för drygt en timma sen efter en långpromenad tillbaka till stan ifrån mina föräldrar och eftersom att vi mår som vi mår så blev det naturligtvis en otroligt ljuvligt god pizza ifrån favorit pizzastället "Pizza, Pizza" till middag så nu sitter vi här, mätta och belåtna framför sen serie och ska snart sätta igång med dagens små "måsten" innan vi med största säkerhet hamnar här igen.

Kärlek till dig.

Gillar

Kommentarer

Mmaja
Mmaja,
åh vad mumsigt!
nouw.com/mmaja
MissJohansson
MissJohansson,
Underbart gott! <3
nouw.com/missjohansson
sandrakannasto
sandrakannasto,
Gissa om jag blev sugen på pizza nu alltså😍Och då åt jag det senast i fredags haha😉😃
nouw.com/sandrakannasto
MissJohansson
MissJohansson,
MUMS, bästa som finns! hihi! Du får unna dig en till. Kram! <3
nouw.com/missjohansson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så gott! Ha det så fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
MissJohansson
MissJohansson,
SÅÅÅ GOTT! Mums! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92