Ordning i vardagen

Godkväll!

Hej mina vänner och godkväll på er! Jag sitter med en kopp te i soffan och har av någon konstig anledning äntligen känna mig "mer som mig själv" igen. Hela dagen har jag varit så otroligt trött, troligtvis efter igår då det blev en 12h praktik/ arbetsdag totalt med få timmars sömn inatt men ändå, tänk vad en powernap på 20minuter kan göra för en själv.

Efter praktiken har jag bara tagit det lugnt i soffan och tittat på realityserier blandat med youtube för att orken inte har funnits där. Tänk. Idag var det så illa att jag inte ens orkade att åka till gymmet, andra kvällar är det lätt att åka, det blir som en "trigg" men nej, idag sa kroppen nej och jag får helt enkelt nöja mig med det ,samtidigt som det är lite skönt att jag faktiskt har piggnat till nu under kvällen och kunnat städa och fixa lite här hemma och inte låtit dagen falla bort helt i "trötthet"

Som jag har berättat för er tidigare så gillar jag inte att använda min kalender i mobilen eller på datorn utan jag vill göra detta "old school" och skriva ner mina dagar i en kalender med penna på papper för annars "finns det inte" för mig och nu när min gamla kalender endast har en månad kvar så var det dags att beställa hem en ny kalender ifrån min favorit Sporrong Form och nu äntligen är min nya kalender här!

Hur fin är den inte? Jag verkligen älskar färgen, designen och formen. Det ska bli en stor glädje att snart få börja fylla i mina dagar och "todo" listor.
Hitta den HÄR!

Nu ska jag mysa vidare med mina guldkorn innan sängen ropar på mig. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas verkligen att jag är mycket piggare imorgon än vad jag har varit idag. Pinsamt men sant.

Hoppas att du har haft en fin dag!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92