Otroligt Nöjd

Tiden i både år och månader bara springer i väg och speciellt när man har roligt! Idag har jag som sagt spenderat dagen med min familj och vi har julpysslat och haft det jättemysigt hela dagen. Jag åkte till mina föräldrar runt halv ett och kom hem nu precis, några minuter innan klockan har blivit åtta på kvällen men vilken dag! Vi har skattat, ätit gott, lyssnat på julmusik och gjort våra egna dörrkransar och jag är så otroligt nöjd!
Det var första gången som vi träffades så här och gjorde kransar vilket ledde till att jag inte hade någon aning om vad jag kunde förvänta mig eller hur det skulle gå. Jag vet ju hur dörrkransarna i butikerna ser ut och jag hade en egen liten fantasi om hur jag ville ha det men det var faktiskt svårare än vad jag trodde men så otroligt roligt, nu är det bara att hoppas att detta blir till en liten ny familjetradition.

Mamma tog med sig hundarna ut i skogen i morse och plockade tillbehören till våra kransar och hon lyckades verkligen hitta allt och lite till av det man kunde tänkas att behöva granris, engransris, mossa vit som grön, fina pinnar m.m. bordet var verkligen fullt och det var bara att välja och vraka.
Men hur gulligt var det inte att två små fripassagerare hade kommit med ifrån skogen?

Jag valde att gå på min idé som jag tänkt lite extra på. Jag tycker att det är otroligt fint med granris blandat med rött så det fick min krans bestå utav med lite dekoration ifrån blomsterhandeln.

Resultatet! Otroligt nöjd!

Före och Efter

Som sagt, jag är jättenöjd! Kanske inte den finaste kransen som man kan hitta men jag har gjort den själv och det var första gången så jag tycker att det blev JÄTTEFINT!

Nu blev detta ett inlägg full av bilder, en riktigt bildbomb helt enkelt!
Nu ska jag ta mig ett glas rött och sätta på en bra film eller serie i mjukkläder och bara mysa och andas.

Hoppas att ni har haft en jättefin dag!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Wow den blev verkligen så grymt fin, vad duktig du är! Åh jag älskar bildbomber så gör inget 😉 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack! Blev riktigt nöjd 😊 Bra!
nouw.com/missjohansson
Mrs.Kjellström,
woow vilka inspirerade bilder 😃
julkransen blev riktigt fin 😊
www.mrskjellstrom.se
MissJohansson
MissJohansson,
Annaasvensson
Annaasvensson,
Så mysigt! Och kransen blev ju sååå fin😍
nouw.com/annaasvensson
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack fina du! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92