Oturen är maxad

22.6.20

Oturen är maxad och då överdriver jag inte ens när jag menar MAXAD. Jag berättade i förra veckan om mina problem (Läs det inlägget här) och att det äntligen började kännas bättre. I fredags, alltså midsommarafton så mådde jag så bra. Visst, jag kände fortfarande av smärtan i vissa lägen och lyft men annars var jag så gott som helt frisk och längtan till mitt normala och underbara gravida liv hade äntligen uppnåtts framtill idag. Smärtan är tillbaka men inte alls som tidigare. Nu sitter den ner mot bäckenet och strålar som ner i benet via låren, rumpan och ländryggen som mensvärk fast ändå inte. Eftersom att detta är helt nytt för mig och smärtan blev mer och mer påtaglig för varje timma som gick idag så att jag tillslut knappt kunde gå så tog jag beslutet att ringa till 1177 för rådgivning.


Jag fick prata med en helt fantastisk manlig sjuksköterska som bekräftade mina misstankar om att det låter som foglossning och att träning samt rådgivning med en sjukgymnast och en lugn vardag är den bästa hjälpen men att jag behöver den snabbt. En sekund senare fick jag ett nummer till en sjukgymnast och Rehab här i Vänersborg som självklart inte hade några telefontider kvar idag och nu sitter jag i soffan och har så sjukt ont att jag blir tokig. Om detta inte är en MAXAD otur så vet jag inte vad. Visst, foglossning är inte farligt och det går självklart att leva med eftersom att det inte är för alltid men ändå, smärta på smärta var inte vad jag ville starta denna veckan med. Men jag får se det positivt... bara 9 arbetsdagar kvar till semestern.

Hur mår du idag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att det inte ör foglossning som besvärar dig. Det kan bli drygt
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Nej fy det hoppas jag med. Nu gissar dem ju på det men jag håller hoppet uppe tills jag får pratat med en barnmorska/ sjukgymnad.
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men nej, så jobbigt! Jag blev sjukskriven i vecka 22 för ligamentsmärtor och var det tills jag födde, och det är inte kul att ha . Men har du foglossning så finns det foglossningsbälten man kan dra åt runt höfterna, men du kanske får testa nån hemma-lösning tills vidare? Kram och hoppas det blir bättre snart!
nouw.com/emmeliesehlin
MissJohansson
MissJohansson,
Jag har faktiskt en kollega som hade ett sånt bälte hemma som jag skulle få testa. Jag tror det, får kolla vidare. Tack för tipsen snälla du! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
moaastrom
moaastrom,
Jag mår bra idag bara trött efter en jobbig jobbdag ❤️
nouw.com/moaastrom
MissJohansson
MissJohansson,
Skönt att höra! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92