Pepparkakshus/kamera

I förrgår så satte jag ihop en rolig video till kanalen när jag, enligt tradition sätter ihop ett pepparkakshus. Min mamma har i så många år jag kan minnas gjort egna "hus" något år gjorde hon Eiffeltornet, en lastbil, ett hus med "glas"fönster, tomtens verkstad, ja listan kan göras otroligt lång men efter att jag har flugit ur boet så har jag även velat hålla kvar i denna lilla tradition och gjort någonting som har betytt mycket för mig, eller vart stort under året som gått.
För två år sen så gjorde jag en venylspelare, Johan är en professionell DJ och jag är en musiknörd, perfekt och förra året så satte jag en kaffekopp med fatt samt en kaffelåda, ja kaffe är en stor del i mitt liv, mamma brukar faktiskt kalla mig för den största kaffe kärringen som hon känner, på ett gullig sätt såklart.

Så i år var det dags igen, ett nytt "hus" skulle byggas men vad skulle det bli? Detta året har på största allvar varit det sämsta året i hela mitt liv så att hitta ett tema var inte det lättaste, första tanken var att göra ett 3D format hjärta för att vissa min tacksamhet för alla som har hjälpt mig detta året. Bollen rullade tillslut till mitt liv som Miss Johansson, bloggen och youtube och hur kan jag sätta ihop detta i ett "hus"?
Första tanken var att göra en tv med youtubeloggan i mitten men nej, det kändes för lätt så lotten gick efter en del tankar och funderingar på en kamera. Är det något som bloggen och youtube har gemensamt så är det min kamera.

Tada! Detta blev slutresultatet, inte det bästa jag har gjort kan jag lova er, blev på riktigt jättebesviken men ja, någonstans ser man ju kanske att det är en kamera?

Är det ens lik en kamera?
Gör ni pepparkakshus? Traditionella eller en egen design?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92