PERSONLIGT BÄSTA!

Om gårdagen var en riktigt "gnällblogg" så ju dagens tema med "nöjdbloggen". Efter att bloggen var uppdaterad, videon var uppladdad och maten var i magen så kände jag hur ett riktigt sug efter att träna så jag drog med mig Johan till gymmet och körde 40minuters intervaller på löpbandet och det gick så sjukt bra, jag slog mitt personliga bästa och kände en sån glädje i hela kroppen när allt var klart. Lycklig!

Nu börjar min favoritfilm på tv, Titanic! Det var så sjukt länge sen jag såg den så jag har kurat upp i soffan, tänt lite ljus och ska bara mysa framför filmen med min fina man grejande med musik i samma rum, mysigt värre.

Hoppas att ni har haft en fin dag mina vänner.

Nej nu börjar introt och tårarna är redan på gång, det går inte att kolla på denna film utan att gråta sönder, att gråta till filmer började jag redan med när jag var 5år och pappa kom hem med filmen "Micke och Molle" vi såg på den hela familjen, när jag helt plötsligt bryter ut i gråt till mamma och pappa förvåning... Efter många frågor om jag har skadat mig eller har ont någonstans så tog jag ett andetag och skrek ut "HON LÄMNADE HONOM I SKOGEN", och ja, jag har fått denna berättelse berättat för mig några gånger sedan dess.
Tänk att det började så tidigt och håller i sig än idag, tårarna till filmer alltså, nej nu kan jag inte koncentrera mig på att blogga mer, filmen har verkligen börjat.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92