Pizzakväll

Jag är helt slut. Klockan närmar sig tio på kvällen och mina ögon är tunga som bly och det är väl egentligen inte så konstigt efter en dag full av innehåll med Ikea, renovering och gravid på det. Så om jag tänker efter så är det kanske inte alls konstigt.

Nu på kvällen fick jag ett enormt sug efter pizza och godis. Godiset står fortfarande kvar i butiken men min underbara man ställde sig snabbt och glatt i köket och gjorde en hemmagjord mozzarella och pesto pizza till oss, hur fin är han inte? Jag erbjöd mig såklart att hjälpa till alternativt göra pizzan själv eftersom att det var jag som ville ha det men nej, min fina man insisterade att han ville göra det till oss så att jag fick vila upp mig lite efter maten. Alltså jag smälter. Några gravidtårar (som jag inte har någon aning om varför dem kom) senare så trippade han in i vardagsrummet med en magiskt god hemmagjord pizza. Im in heaven!

Nu sitter vi mätta och belåtna och tittar på ett avsnitt av Breaking Bad på Netflix som är en serie som jag aldrig trodde att jag verken skulle gilla eller uppskatta men ack så fel jag hade. Vi är låsta.

Jag hoppas att du har haft en fantastisk dag så hoppas jag att vi hörs igen imorgon.

Sov så gott sen.

Gillar

Kommentarer

Popprinsessan
Popprinsessan,
Grattis till graviditeten! När är det BF? Hoppas att du mår bra!
Här blev det också pizza ikväll. Minns knappt när jag åt det senast och det var grymt gott!
nouw.com/popprinsessan
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <3 Jag är beräknad i slutet av oktober så jag är i vecka 27 nu. Jag mår jättebra. Har dock fått foglossning och lite nerver i ryggen som ligger i kläm men annars får jag hur bra som helst. Älskar min graviditet. Åh vad mysigt! Så gott. Stor kram till dig!
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Det är kärlek, sov gott 🤗
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Sov gott ❤️
nouw.com/missjohansson
Madelena
Madelena,
Stort grattis till graviditeten. Så glad för er skull.
nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! Vad glad jag blir! ❤️❤️
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så roligt att läsa och känna igen garviditestårar och graviditetströtthet. Vårt 4:e barnbarn är beräknat omkring den 20 oktober 💖
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad mysigt! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92