Precis som när vi var barn

21.7.20

Godmorgon efter ytterligare en natt på golvet i vardagsrummet. Jag vaknade lite innan klockan slog elva och känner mig som ett vrak hela jag idag. Bubblan höll mig vaken till lite efter tre inatt och prick klockan fem kom Harry och påminde oss om att vi igår kväll innan vi gick och la oss glömde fylla på matskålarna så det var bara att gå upp och sen kunde jag inte somna om på ca en timma. En försmak på mitt kommande liv kanske? Men, men. Nu är jag vaken, äter lite frukost och samlar på mig energi för denna dagen.

Igår så fick jag en kommentar som jag tyckte var så otroligt gullig och som jag inte kunde släppa ur mina tankar igår precis innan jag somnade. Kommentaren löd något i stil med ”att sova på golvet i vardagsrummet påminner om när man var liten och skulle sova över” och visst är det så sant. Jag, J och djuren har haft vår egna lilla ”Sleepover” på vardagsrumsgolvet i två nätter nu. Vi har känt det busiga pirret (eller jag har det i vilket fall) ,sovit helt okej men längtar nu efter att få sova i vår riktiga säng i vårt nya sovrum. Hur mysigt?

Idag så väntar ytterligare en tur till Ikea för att hämta hem vår nya sänggavel som vi köpte igår men inte hade någon möjlighet att få med hem. Inreda och flytta tillbaka alla möbler och prylar in i sovrummet igen så att vi ikväll kan gå och lägga oss i vårt ”nya” sovrum. Åh jag längtar.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,
MissJohansson
MissJohansson,
Supermysigt! <3
nouw.com/missjohansson
Desireekujala
Desireekujala,
Låter ju supermysigt! 😊 Kul att ''bryta vardagen lite'' hihi 😊 ..
nouw.com/desireekujala
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Det var verkligen supermysigt!
nouw.com/missjohansson
Anita,
Kul med Ikea 😃
siliiins.blogg.se/
MissJohansson
MissJohansson,
Alltid roligt med Ikea 😊
nouw.com/missjohansson
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack fina du! <
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
så fint det blir när projektet är klart
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Vi längtar så efter resultatet.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92